INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INCIDENTE

Primele măsuri după incidentele de la Lyon - Beșiktaș: 12 fani arestați

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 17:53

Poliția franceză a operat astăzi primele arestări, ca urmare a incidentelor ce au avut loc joi seara, înainte de partida dintre Olympique Lyon și Beșiktaș, din sferturile Europa League.

"Doisprezece fani, turci şi francezi, au fost arestaţi după incidentele ce au avut loc la meciul Lyon - Beşiktaş, în care au fost rănite uşor şapte persoane.

Printre răniţi se află trei ofiţeri de poliţie şi doi jandarmi. Doi spectatori au fost transportaţi la spital din cauza rănilor provocate de torţele aruncate", a declarat un oficial al firmei de securitate de la meciul de aseară, conform L'Equipe.

Fanii turci au creat mari probleme la disputa de aseară de la Lyon, atacându-i pe fanii francezi înaintea startului partidei. (AICI ai detalii)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close