INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 3-0

Promisiunea lui Alibec după golul marcat cu Plzen + Ce a spus de scandalul cu MM Stoica + Mesaj pentru Daum

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 23:56

După o serie îndelungată de meciuri slabe, Denis Alibec a strălucit din nou în meciul cu Plzen, câștigat de FCSB cu 3-0. Starul roș-albaștrilor a reușit un gol și o pasă de gol.

"A fost un meci frumos, am jucat bine, am fost ca o familie. Determinarea a venit de la nea Gigi. Ne-am mobilizat împreună, el ne-a spus că trebuie să facem ceva pentru a marca mai bine. Ar trebui să jucăm la fel și în campionat, dar cred că ușor-ușor vom avea același ritm și în Liga 1 și nu vom mai avea emoții. 

Trebuie să continuăm așa, vom vedea ce va fi în perioada următoare. Budescu a jucat mereu bine cu Plzen, sperăm să o țină tot așa și să marcheze și în retur.

Îmi dedic golul mie, sper ca acesta să fie începutul jocului meu bun și să revin la forma din sezonul trecut", a spus Denis Alibec, la Pro X. 

...despre scandalul cu MM Stoica: "La fotbal te mai cerți, noi mai suntem nervoși pe teren, e normal să mai existe conflicte, dar e bine că s-a terminat cu bine"

"Nu știu dacă Daum a văzut meciul, dânsul nu a vrut să mă cheme, e treaba dânsului" Denis Alibec

Citește AICI cronica partidei FCSB - Viktoria Plzen 3-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
paiazze
paiazze  •  15 Septembrie 2017, 09:12
Postat de eugen76_pan pe 15 Septembrie 2017, 08:51

sa bati niste circari si sa faci atata tam-tam e strigator la cer :)))))))

"Strigator la cer"... Esti modelat perfect de GSP. Asa se intampla cu mintile slabe, copiaza si ele ce li se pare interesant.

dimonty1
dimonty1  •  15 Septembrie 2017, 09:08

cum?? 3-0 pentru canpionii?? ce o m-ai avea de zis catalynn dinamiovistu acoperit si ceilanti cunoscatorii?? ciocu mic baetii ca va faceti de ris.. forza steaua unica an europa mindria rominiei..

1274464749300910
Robert Sergiu  •  15 Septembrie 2017, 08:57
Postat de eugen76_pan pe 15 Septembrie 2017, 08:51

sa bati niste circari si sa faci atata tam-tam e strigator la cer :)))))))

pai mah..de ce o ddati la intors..penibil ce i cert.....nu voi ziceati ca plzen e o echipa buna si ca ne dau multe goluri?chiar de 3 ori ati zis asta

Vezi toate comentariile (16)
Comentează