INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - DINAMO KIEV 0-2

Raul Rusescu, supărat pe arbitraj şi pe jocul Stelei: "E cel mai slab parcurs de cînd sînt la echipă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 00:34

Raul Rusescu a comentat după Steaua - Dinamo Kiev 0-2 cele două decizii ale brigăzii de arbitri din Anglia şi a recunoscut că acesta e cel mai slab parcurs al Stelei de cînd el este la formaţia roş-albastră.
Am făcut două jocuri foarte bune şi la Aalborg, şi astăzi dar am pierdut calificarea. Fotbalul e imprevizibil. N-a fost ofsaid la Yarmolenko, dar am avut 11 metri.

Cred că e cel mai slab parcurs al Stelei de cînd sînt la această echipă. Din păcate am ratat un obiectiv important, acela de a ne califica în primăvara europeană", a spus Rusescu după meci.

Vezi şi: Arbitrii nu i-au acordat Stelei un penalty clar la un henţ în careu! Iată faza!

Proteste vehemente ale steliştilor la primul gol al lui Dinamo Kiev » Au cerut ofsaid la Yarmolenko

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 03:30

ce agitat e grasunul aista, amigos..))

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  12 Decembrie 2014, 12:16

dece stergeti, ba, comentariile ?! huo !

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  12 Decembrie 2014, 12:10

de vina este uefa, ca nu l'a delegat pe tudor pitt de ro, ca n'ar mai fi fost probleme cu arbitrajul. steaua a dovedit ca este chiorul in tzara orbilor, prima intr'un campionat slab. nivelul stelei n'are aface cu primaverile ioropene. totul se termina inainte de craciun. in cmpionatul de tot rasul, de la noi, si tot are nevoie de aportul fluierasilor pt. a'si asigura locul intai. si la anul sa venim, tot asa sa va gasim ! :)) la anul si la multi ani !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează