INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DINAMO MINSK, JOI, 20:30, LOOK TV, LIVETEXT GSP.RO

"Războinicul" vrea în teren cu Dinamo Minsk: "Rana e urîtă, dar vreau să joc!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 19:57

CFR Cluj joacă împotriva lui Dinamo Minsk pentru calificarea în play-off-ul Europa League, dar formaţia lui Miriuţă are mari probleme de efectiv înaintea meciului decisiv cu bieloruşii.

Ciprian Deac s-a accidentat în ultima etapă din Liga 1, cu Pandurii, şi este incert înaintea meciului cu Dinamo Minsk, însă românul nici nu concepe să nu-şi ajute echipa să se califice mai departe.

"Vreau să joc cu Dinamo Minsk, trebuie să fiu în teren pentru a ajuta echipa să se califice. E o rană destul de urîtă şi dureroasă, dar n-am de ales. Trebuie să obţinem această calificare şi să ne luăm revanşa după meciul slab din tur. Sîntem capabili să întoarcem rezultatul din prima manşă şi să ajungem în play-off-ul Europa League", a declarat Deac, conform ştiridesport.ro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
euce
euce  •  07 August 2014, 09:27

eu am o intrebare;"flureasul"av........,nu are un pic de rusine ca nu a luat nici o masura,impotriva agresorului care l-a aruncat in panoul publicitar

mateiserban
mateiserban  •  07 August 2014, 01:06

Bravo Ciprian! Un jucator ce are mereu atitudinea corecta. Fara el nu stiu cate baloane va recupera CFR joi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează