INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - DINAMO ZAGREB, JOI, 20:15, PRO TV

Răzvan Lucescu crede că Dinamo Zagreb e favorită » "Croaţii au o forţă ofensivă deosebită!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 21:00

Antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu, îi vede favoriţi pe croaţii de la Dinamo Zagreb în dubla din playofful Europa League, joi, de la 20:15, în direct la Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

"Croaţii au o forţă ofensivă deosebită, cu jucători de calitate. Ei domină în totalitate campionatul lor de 10 ani, cu jocuri pe care le controlează. Pentru noi, e un meci mare, care va canaliza toate energiile noastre. Prima problemă este să nu le dăm spaţii să joace spre poarta noastră.

Financiar, calificarea în grupe ar însemna o mare gură de oxigen. Cine va greşi mai puţin va avea mai multe şanse de calificare.

Spre deosebire de Viktoria Plzen, Dinamo Zagreb nu are acelaşi joc de echipă, dar are multă calitate. Atmosfera din vestiar este foarte bună, chiar dacă nu am reuşit să marcăm împotriva Rapidului", a declarat antrenorul Petrolului într-o conferinţă de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
xnread
xnread  •  21 August 2014, 14:18

"Zagrepčani modri" sunt o grupare redutabila,impunandu-se o abordare precauta a partidei iar la ultima aparitie prahoveana in liga I s-a putut observa o usoara tendinta negativa din punct de vedere valoric.

bunga_bunga
bunga_bunga  •  21 August 2014, 14:17

Pe-tro-lul, Pe-tro-lul, Pe-tro-lul! Meciul din teren si meciul din tribune. Bubuie stadionul in seara asta. Doamne-ajuta!

gado
gado  •  21 August 2014, 10:27

ca de obicei razvanel creeaza alibiuri. asa facea si la rapid. daca pierde este acoperit... daca castiga este un erou... bine ar fi sa fi sincer razvane, sau daca nu poti, macar sa incerci sa nu aburesti lumea degeaba. adevarat este ca o victorie a petrolului ar fi benefica pentru toata lumea, inclusiv ptr tine. la fel si infrangerea se reporteaza asupra tuturor, inclusiv asupra ta. oricum urez mult succes atat voua cat si "giurgiuvenilor" care au un meci cu adevarat teribil. bafta !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează