INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RB SALZBURG - VIITORUL 4-0 (7-1 LA GENERAL)

RB Salzburg - Viitorul 4-0 // Decizie luată de Hagi în legătură cu implicarea la Viitorul + Mai poate pleca un jucător important

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 22:19

La finalul partidei retur cu RB Salzburg (0-4), în urma căreia Viitorul a fost eliminată din play-off-ul Europa League (1-7), președintele Cristian Bivolaru a anunțat că Gheorghe Hagi continuă la campioana României și că Viitorul plănuiește să aducă jucători până la finalul perioadei de mercato.

"Hagi caută soluții, dar nu se gândește să plece. N-are nicio ofertă, a avut ceva în vară, dar nu l-a tentat. El speră să pună pe picioare o nouă echipă competitivă.

E greu de spus cine va asigura intrarea în play-off, pentru că lotul în momentul de față este destul de subțiat. Dar mai sunt câteva zile în care se pot face transferuri, avem în vizor doi sau trei jucători.

Zilele trecute am avut o ofertă foarte interesantă pentru Cristi Ganea și e posibil ca transferul să se întâmple zilele următoare. E o ofertă din străinătate", a dezvăluit Cristian Bivolaru la TV Digi Sport.

În ce privește meciul din Austria cu Salzburg, 0-4, președintele Viitorului a afirmat că singura parte pozitivă o reprezintă apariția în echipă a lui Băluță și a lui Drăguș.

"N-a fost o luptă pe viață și pe moarte, dar când e să nu-ți meargă nimic, mai ai și probleme de sănătate. Gică a schimbat sistemul în repriza a doua, Țucudean a ieșit după mai puțin de 30 de minute, lovit la cap, cu o comoție.

Singurele lucruri bune cu care rămânem sunt jucătorii tineri care au prins minute: Băluță un meci întreg și Drăguș trei sferturi de meci", a adăugat Cristian Bivolaru.

Fundașul central Tudor Băluță (18 ani) a ajuns la prima echipă a Viitorului vara trecută, în timp ce mijlocașul Denis Drăguș (18 ani) a fost la primul meci pentru echipa de seniori a campioanei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
1621414144804093
George Dobrescu  •  25 August 2017, 12:23

Fotbalul este un business si trebuie tratat ca atare Hagi a actionat corect pana la un anumit moment dupa aceea ambitia a iesit la suprafata . si a depasit conditia acum se intoarce acasa produce si vinde jucatorii

observator_federal
observator_federal  •  25 August 2017, 11:09
Postat de whiteredarad pe 25 August 2017, 11:06

Hagi nu "a furat juniori", multi s-au dus la Ovidiu bucurosi. A spune ca mereu Viitorul a avut "arbitraje favorabile" este ...o jignire nu pentru Hagi, ci pentru FCSB sau Dinamo.La fel este si cu '''ajutorul "neconditionat" al massmedia''' , mai ales la GSP este o politica de distrugere a brandului Viitorul. Fiti corect ! Cred ca va comportati ca si un "observator federal " ....adevarat !

Hagi a avut o pozitie privilegiata in selectia juniorilor (si a prezentei la loturi, chiar daca "regele" a avut si iesiri vocale, caracteristice, cand au fost abateri de la aceasta regula) precum si in privinta arbitrajelor - lucru incontestabil. Sustinerea massmedia a fost afectata - explicabil - doar in momentele de "ascutire" a concurentei cu FCSB.

whiteredarad
whiteredarad  •  25 August 2017, 11:06
Postat de observator_federal pe 25 August 2017, 10:49

Prin intermediul cupei "Hagi-Danone", Hagi a selectionat nestanjenit cei mai buni juniori din tara, pe care a incercat sa-i comercializeze - pe unii "in doua trepte", adica cu ajutorul echipei finului, FCSB. Nu stiu cat suportau financiar parintii si cat Academia lui Hagi din procesul de "formare" a tinerilor fotbalisti, dar contractele incheiate i-au permis lui Gica Hagi sa castige binisor din transferuri. Sa subliniem si ajutorul "neconditionat" al massmedia precum si arbitrajele favorabile (cel putin) care l-au ajutat pe Hagi sa contruiasca proiectul fantezist al unei campioane cu tineri jucatori neexperimentati. Viitorul - un experiment cu putine beneficii adevarate aduse fotbalului romanesc, o afacere in cele din urma... Ce a mai ramas din frumoasele intentii care au insotit traiectoria meteorica a Viitorului? ...poate doar declaratiile antologice - in limbajul frust, de fotbalist - lansate in eter, pentru posteritate, de "regele" fotbalului romanesc...

Hagi nu "a furat juniori", multi s-au dus la Ovidiu bucurosi. A spune ca mereu Viitorul a avut "arbitraje favorabile" este ...o jignire nu pentru Hagi, ci pentru FCSB sau Dinamo.La fel este si cu '''ajutorul "neconditionat" al massmedia''' , mai ales la GSP este o politica de distrugere a brandului Viitorul. Fiti corect ! Cred ca va comportati ca si un "observator federal " ....adevarat !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează