INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPELE EUROPA LEAGUE

Reacţia lui Reghe după ce a aflat că va evolua împotriva unei echipe retrogradate în Europa League: "Grupă uşoară? Zurich a câştigat toate meciurile până acum!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 15:22

 Steaua va evolua în grupele Europa League împotriva lui Villarreal, FC Zurich şi Osmanlispor, iar Laurenţiu Reghecampf a susţinut imediat o conferinţă de presă pentru a discuta despre adversare.

Roş-albaştrii au avut şi noroc la tragerea la sorţi, mai ales că FC Zurich au retrogradat în liga secundă la finalul sezonului trecut. Chiar şi aşa, Reghe îi laudă pe elveţieni:

"Nu este o grupă uşoară. FC Zurich a câştigat toate meciurile până acum, a câştigat Cupa, are calitate chiar dacă este în liga a doua.

Noi vrem calificarea în primăvara europeană, este ceea ce ne dorim. Dacă vom ajunge mai sus în competiţie vom juca şi cu formaţii mult mai puternice.

Este foarte bine pentru fotbalul românesc că avem două echipe în grupe. Sper să facem cât mai multe puncte. Rezultatul Astrei a fost unul normal, a jucat mult mai bine decât West Ham. Din acest motiv e şi fotbalul foarte frumos, pierzi 5-1 în campionat, câştigi 1-0 cu West Ham.

Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc să ne calificăm mai departe. Dacă ai o echipă calificată în grupele Ligii Campionilor va fi şi mai multă calitate în campionat".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 August 2016, 08:57

In schimb se plimba cu Rolls Royce-ul. Norocul e ca jucam cu straini. Altfel naivii de romanasi ar crede ca asa trebuie...

haideusicfr
haideusicfr  •  27 August 2016, 08:55

Eu astept o luare oficiala de pozitie in cazul crimei de care moral e vinovat si el si restul *domnilor* din conducere! Dupa aia discutii despre fotabl.Cu discutii ,sau fara mamagementul la Steaua e catastrofal. Au dus doua carute de jucatori , vrand sa distruga si concurenta interna si s-au facut de ras in Ch L.

haideusicfr
haideusicfr  •  27 August 2016, 08:50
Postat de its1134 pe 26 August 2016, 22:13

Hmm, chiar nu știu.. atunci cum au ajuns în EL?

Poate au castigat Cupa Romaniei ,pardon a Elvetiei. Si fiind calare pe sacosile cu bani din toata lumea (elvetieni,nu?) nu au fost penalizati cu insolventa...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează