INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, 15 FEBRUARIE

Reacția lui Ștefan Radu când a fost întrebat despre meciul cu FCSB

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 16:51

Lazio, cu Ștefan Radu integralist, a remizat pe terenul lui Inter, scor 0-0, iar la finalul meciului fundașul român a avut o reacție total neașteptată.

Abordat de reporterii Digi Sport prezenți la meci, Radu Ștefan n-a vrut să vorbească despre meciul din 16-imile Europa League cu FCSB: "N-am voie să vorbesc".

Când a fost rugat de reporter să spună măcar dacă FCSB e un adversar facil, fundașul a răspuns: "O să vedem! Sărbători fericite!".

Aceeași sursă a vorbit și cu jurnaliștii din Italia, care-l apreciază foarte mult pe Radu Ștefan, jucător care evoluează de 10 ani pentru Lazio.

"Radu este numărul 1. Reprezintă o parte din istoria și din inima echipei Lazio. Este și a fost mereu un băiat serios care a crescut mult, este un reper și în vestiar. E atât de bine integrat încât îl considerăm deja unul de-ai noștri. Înțeleg, așadar, de ce România insistă mult pentru a-l readuce în echipa națională. Unul ca el ar fi foarte util", a declarat Alessandro Zappulla, jurnalist "La Lazio Siamo Noi".

FCSB și Lazio se vor duela în 16-imile Europa League, turul urmând să se joace pe 15 februarie, iar returul va fi pe 22 februarie.

SS LAZIO ROMA

  • Club fondat în 1900
  • Meciurile de acasă le dispută pe Stadio Olimpico, de 70.600 de locuri
  • Are două titluri în Serie A, 6 Cupe ale Italiei, 4 Supercupe. La nivel european: Cupa Cupelor în 1999 și Supercupa Europei în același an
  • În anii 90, perioada de maximum avânt economic, a deținut fotbaliști legendari: Gascoigne, Boksici, Nesta, Mihajlovici, Vieri, Salas, Veron, Nedved, Lombardo, Claudio Lopez, Simeone, Mancini. Patronul Cragnotti preluase acțiunile societății în 1992 și depășise de câteva ori recordul, cel mai scump transfer din istorie. Au urmat probleme pentru proprietarul grupului Cirio și Lazio a ajuns să fie condusă de un administrator desemnat de creditori. A fost vândută toată colecția destaruri

Echipa standard: Strakosha - Bastos, De Vrij, Radu - Marusici, Parolo, Leiva, Milinkovici Savici, Lulici - L. Alberto - Immobile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
539816843041569
Macoveanu Stefanel  •  03 Ianuarie 2018, 01:23

BAI RADULE NU PREA SA AUZIT DE TINE PE LA STIRILE PRO TV NU ITI MAI DA TALENTE LA ROMANIA ORICUM IN ROMANIA STEAUA LUI BECALI E TARE ORICUM VA BATEM CU 3:1 SA VA SATURATI DE FOTBAL DACA ERATI BARCELONA sau napoli era altcva dar latio e cum e la noi STEAUA -DINAMO asa Ca HAI STEAUA

142284809886894
Sorin Brasoveanu-Doky  •  02 Ianuarie 2018, 00:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Ianuarie 2018, 12:56

In sfarsit un jucator roman care joaca la o echipa de top. Asta n-a ajuns la Nationala, ca n-a fost dorit ,a fost el deceptionat, la noi joaca Benzar. Care se fereste de adversar.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează