INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL 1-1

Reghe a tras concluziile după meciul cu Villarreal: "Au venit să joace la rezultat" » Ultimele noutăți despre Aganovici și Pintilii

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 22:27

Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit de atitudinea fotbaliștilor săi la meciul cu Villarreal, încheiat la egalitate, scor 1-1, deși susține că Steaua ar fi putut câștiga partida.

"Sunt mulțumit de atitudine, a fost altceva decât la ultimele două partide, azi au muncit și puteam să câștigăm, dar trebuie să fim mulțumiți cu 1-1. Toșca nu s-a poziționat cum trebuie la gol.

Nu s-a jucat absolut totul, vor avea loc surprize. Trebuie să sperăm în continuare. Au venit să joace la rezultat. N-am văzut faza penalty-ului. De unde am fost eu, nu se vede clar acea fază. Prime avem dacă ne calificăm în primăvara europeană. Important e să ne distanțăm cât mai mult în campionat", a spus antrenorul Stelei.

La conferința de presă susținută după meci, Reghecampf a oferit detalii despre accidentările lui Aganovici și Pintilii, menționând și perioada în care aceștia vor mai fi indisponibili.

"Aganovici probabil că va purta o lună de zile un bandaj, va mânca și va bea cu paiul. Are dublă fractură, iar acest lucru nu se poate reface în câteva săptămâni. La Pintilii trebuie să mai avem răbdare cel puțin o lună", a adăugat Reghecampf.

CLASAMENT DUPĂ DOUĂ ETAPE

LOC / ECHIPĂ GOLAVERAJ PUNCTE
1. Villarreal 3-2 4
2. Osmanlispor 3-2 3
3. FC Zurich 3-3 3
4. Steaua 1-3 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  30 Septembrie 2016, 08:02

Joc bun al Stelei prestatie dezamagitoare a brigazii de arbitri...acolo a fost hent clar si penalty pt. Steaua! Steaua-Villareal 1-1 scor mincinos ! Steaua merita victoria !

811730288915362
Constantin Luca  •  30 Septembrie 2016, 00:19

ln atentia marelui arbitru balaj,laurentiu rus joaca lntimp ce aganovici mananca si bea cu paiul,bravo d-le balaj ai aproape 2 ani de cand freci steaua pt. conflictul care l-ai avut cu becali,cand ai de gand sa te linistesti? nu crezi ca e destul? mai uitate ln sus poate lti aduci aminte de D-ZEU!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează