INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL, 20:30, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Reghe are bătăi de cap înainte de meciul cu Villarreal » Ce acuză antrenorul Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 16:17

Steaua și Villarreal se vor duela joi, 29 septembrie, în a doua etapă a grupelor Europa League.

După 3-2 cu FC Voluntari, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre meciul cu formația spaniolă și a declarat că echipa sa trebuie să se apere mai bine pentru a putea spera la un rezultat pozitiv.

"Dacă ne vom apăra așa în continuare, vom avea probleme cu orice echipă. Nu se poate ca un jucător să nu bage o alunecare și să scoată mingea afară. Noi atacăm de 20 de ori ca să dăm un gol, iar adversarul marchează la fiecare atac.

Echipa întreagă nu s-a apărat bine. Nu doar Enache e vinovat. Și Tănase a avut ocazia să intervină și să evite golul ", a spus Reghecampf.

Partida Steaua - Villarreal va avea loc joi, 29 septembrie, de la ora 20:00. Meciul va fi în direct pe ProTV și DolceSport și livETEXT pe GSP.RO.

Clasament grupa L

1. Villarreal 3p
2. Osmanlispor 3p
3. Zurich 0p
4. Steaua 0p

 

Citește și: UEFA a stabilit numele celor doi arbitri de la meciurile Stelei și Astrei din Europa League » Un ucrainean, respectiv un azer vor fi la centru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
ray51
ray51  •  27 Septembrie 2016, 12:26

Analiza obiectiva a lui Reghe ma face sa am mari nedumeriri: daca in aparare sunteti varza si-n atac va trebuie 20 de tentative pentru un gol, cine este principalul vinovat? Jucatorul, arbitrul, MM, Becali, omul de serviciu, spectatorul???

mmvv80
mmvv80  •  27 Septembrie 2016, 11:47

draga reporter vezi ca Osmanlispor e pe locu 1 pt ca a batut rau pe fcsb villa are doar +1 la golaveraj

mmvv80
mmvv80  •  27 Septembrie 2016, 11:45

iar vor merge multi inteligeti sa bage banii in buzunarul berbecului care e el berbec

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close