INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL, JOI, 20:00, PRO TV, DOLCE SPORT, GSP.RO

Reghe, conferință pestriță înainte de meciul cu Villarreal: "O să ne apărăm, o să încercăm să nu câștigăm meciul. Tamaș va juca în atac"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 13:29

Laurențiu Reghecampf a venit cu o serie de replici ironice la conferința de presă susținută înainte meciului cu Villarreal, prin care le-a răspuns celor care au contestat jocul Stelei. 

"O să ne apărăm, o să încercăm să nu mai facem greșeli, o să încercăm să nu câștigăm meciul, să nu-i mai deranjăm pe specialiști", a spus tehnicianul roș-albaștrilor la începutul conferinței.

Întrebat ce soluție pregătește pentru postul de fundaș dreapta, în absența lui Gabi Enache, Reghecampf a afirmat că ar putea miza pe "Golubovici sau Tudorie pe postul de fundaș dreapta și Tamaș în atac".

În cele din urmă, antrenorul roș-albaștrilor a dezvăluit că îl va folosi pe Gabi Tamaș pe acel post, fiind singura alternativă după ce Enache a văzut cartonaș roșu în meciul cu Osmanlispor și a fost suspendat.  

Reghecampf a refuzat să comenteze informațiile conform cărora Denis Alibec ar fi semnat cu Steaua.

"Aseară am fost în cantonament cu echipa, nu l-am urmărit pe Alibec. Pot spune doar că este un jucător pe care mi-l doresc foarte mult", a răspuns tehnicianul stelist.

Laurențiu Reghecampf a fost prezent la conferința de presă alături de Alin Toșca și a făcut o remarcă amuzanță în momentul în care jurnaliștii l-au rugat să rememoreze meciul cu Villareal din urmă cu 11 ani, anulat din cauza ninsorii.

"Eu eram pe undeva prin Germania, el era la grădiniță", a glumit Reghe.

La ieșirea din sală, Reghecampf și-a pus ochelarii de soare și le-a zâmbit reprezentanților mass-media.

Meciul dintre Steaua și Villarreal va avea loc mâine, de la ora 20:00, pe Arena Națională și va putea fi urmărit în direct pe Pro TV și Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
hanmocar
hanmocar  •  28 Septembrie 2016, 17:50

Pentru fițuică e aur ca Reghethustra îî bagă în seamă , incompetența si bagabonteala sint semnele distinctive ale fituicii !!!

becalidinamovit
becalidinamovit  •  28 Septembrie 2016, 16:39

Denis Alibec susţine că n-a semnat cu Steaua, în ciuda faptului că Gigi Becali a anunţat că jucătorul va îmbrăca tricoul ”roş-albastru” în următorii cinci ani. N-am semnat cu nimeni, nu m-am înţeles cu nimeni. Vedem ce se întâmplă după meciul de la Roma.

ortega
ortega  •  28 Septembrie 2016, 16:11

Iată ce aș numi ... Atunci când un idiot se vrea ironic ... La neterminatul ăsta nu-i ies frazele nici când le zice serios , când vrea să facă pe Gyuri Pascu ... e mai penibil decât un rinocer într-un magazin de porțelanuri ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează