INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA, JOI, 18:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Reghecampf a făcut analiza jocului cu Villarreal! Ce le cere elevilor săi + planul pentru acest sezon

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 16:18

Steaua joacă joi, de la ora 18:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO, împotriva lui Villarreal în ultima etapă din grupele Europa League. Tehnicianul Stelei nu pune presiune pe elevii săi, ba chiar spune că nu va fi nici o tragedie dacă vor pierde. 

"O să fie un meci special, unul de calificare. Sunt sigur că presiunea va fi foarte mare. Sunt sigur că cei de la Villarreal îşi doresc să se califice mai departe.

Ei au început meciurile din grupă cu o declaraţie a antrenorului, care a spus că ei vor să câştige Europa League. Meciul o să fie foarte, foarte important pentru ei. Rezultatul este deschis.

Cred eu că avem destule şanse şi putem să câştigăm la Villarreal. Este singurul lucru pe care-l avem în cap în momentul de faţă. Numai că întâmpinăm câteva probleme de lot. Muniru, Golubovici o să poarte o mască, vom vedea în următoarele zile dacă va fi apt. Popa simte şi el o lovitură de la meciul cu Dinamo. Ovidiu Popescu vine şi el după o accidentare.

Sper totuşi ca la ora meciului să putem să alcătuim un 11 competitiv, care să poată califica echipa în primăvara europeană. Dar dacă nu vom reuşi acest lucru, nu va fi nicio tragedie pentru noi. E important în acest an să câştigăm campionatul şi să formăm o echipă cât mai puternică. Iar în iarnă o să încercm să aducem jucători pe posturile unde avem nevoie ca să ne întărim", a spus Reghecampf, la televiziunea sport.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
sexilian
sexilian  •  07 Decembrie 2016, 11:46

fiti peste dinamo,luati doar trei......

119179138570811
Constantin Cojocaru  •  06 Decembrie 2016, 21:37

Sunt stelist de peste 50 de ani. La Villarreal o sa luam cel putin trei "boabe" fara sa putem marca, fiindca n-am avut de mult asa o echipa slaba si mai ales un antrenor submediocru ca asta.

randoom_._
randoom_._  •  06 Decembrie 2016, 21:26

o sa fie greu cu vilareal. am avut si avem o grupa infernala. cea mai echilibrata grupa din istoria omenirii. daca luai macar 4 puncte cu zurich,acuma erai calificat. in fine,eu cred ca ne calificam lejer si cu 2-2 sau 3-3. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează