INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UTRECHT - STEAUA, JOI, ORA 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Ricardo: "Va fi dificil, dar sper să plecăm cu un rezultat pozitiv din Olanda"

Ricardo Gomes
Ricardo Gomes

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2010 00:00

Ricardo e conştient că Steaua va avea un meci dificil în Olanda, contra lui Utrecht, dar echipa sa e pregătită să facă totul pentru victorie.

"Eu cred că avem un meci foarte dificil, întîlnim o echipă foarte bună, dar echipa noastră e pregătită, sperăm să găsim soluţia să plecăm de aici cu un rezultat pozitiv.

Nu avem nici un meci uşor în această grupă, orice echipă încearcă să facă totul să cîştige. Nu există meci uşor la acest nivel", a spus Ricardo în cadrul unei conferinţe de presă.

"Întîlnim o echipă foarte bună, dar noi trebuie să jucăm fotbal şi să cîştigăm. Vom trata serios toate meciurile, sperăm să luăm puncte cît mai multe", a spus şi Latovlevici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  20 Octombrie 2010, 22:01

Nicun comentariu pana acum? Ah, da... nu este nimic de carcotit, nu si-a mai rupt nicio bianca piciorul, nu s-ia mai aratat niciun cristea stemeleagul, of.. mai, mai... Revenind la oile noastre... Lipsesc si eu cateva zile din peisaj si afla ca se schimba liderii la Steaua. Ce urmeaza? Nicolita portar? Ca tot alearga si e bun la toate... Sau baiat de mingii. In fine. Hai Steaua si mucles bai Gigi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează