INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ”OPTIMI”, TUR / LUDOGOREȚ - AC MILAN 0-3

”Românii de la Ludogoreț” » L'Équipe face altă gafă, după ce scrisese FC Brașov în loc de FCSB

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2018 09:48

De două ori a apărut scris pe site-ul faimosului cotidian sportiv francez că Milan a jucat împotriva românilor. Echipa lui Moți și Keșeru e campioana Bulgariei în ultimii 6 ani.

Noi și bulgarii suntem mereu confundați de vestici. Dacă în loc de București apare de multe ori Budapesta, occidentalii crezând că echipele lor joacă împotriva maghiarilor, când e vorba de vecinii noștri, chiar și jurnaliștii de la marile ziare europene gafează, luându-i pe bulgari drept români.

Joi seară, imediat după primele meciuri din "16-imile" Europa League, L'Équipe a scris de două ori despre "românii de la Ludogoreț" în cronica meciului cu AC Milan. "Într-o deplasare periculoasă la românii de la Ludogoreț" și "rossonerii le-au cedat mingea românilor". Formația lui Moți și Keșeru a cucerit titlul în Bulgaria în ultimii 6 ani.

Nu e prima eroare a celor de la L'Équipe. Pe 11 decembrie, în ziua tragerii la sorți în Europa League, francezii au prezentat echipele care vor juca în "16-imile" competiției. Și au trecut FC Brașov, cu tot cu emblemă. Nu au înțeles probabil ce înseamnă FCSB:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
stelistul1
stelistul1  •  16 Februarie 2018, 16:39

De fapt ce inseamna FCSB?

alexpescaru
alexpescaru  •  16 Februarie 2018, 12:22

Face L'Equipe gafe... Râde ciob de oală spartă ! Dar voi ați numărat de câte ori au făcut mișto de voi cei care vă comentează articolele pentru bazaconiile scrise ?

986379311381755
Lengyel Adrian  •  16 Februarie 2018, 12:20
Postat de Lengyel Adrian pe 16 Februarie 2018, 10:09

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close