INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLZEN - PETROLUL 1-4, ÎN TUR 1-1

Şefii Petrolului sînt mai interesaţi de Europa decît de Liga 1: "Obiectivul primordial e calificarea în grupe, nu titlul"

Foto: Rpressport
Foto: Rpressport

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 23:11

Patronul Petrolului, Dan Capră, a comentat calificarea echipei sale în play-off-ul Europa League, după 1-1 şi 4-1 cu Viktoria Plzen.

"Am trăit periculos dar Răzvan a avut dreptate, experienţa şi-a spus cuvîntul. Dar fără noroc nu se poate. Ne dorim şi titlul şi calificarea mai departe în Europa, tot ce am făcut pînă acum e pentru asta, toate investiţiile.

Nu ştiu dacă suntem mai buni decît Steaua, nu e treaba mea să comentez, dar cred că avem o echipă mai bună decît sezonul trecut

Obiectivul primordial e calificarea în grupele Europa League, nu titlul", a declarat Dan Capră la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
sandokhan97
sandokhan97  •  08 August 2014, 09:34

Felicitari echipei Petrolul. Au dat peste nas un echipe bune din cupele europene si cel mai important unei tari in lupta directa pt coeficient. Sper sa le vad pe toate 3 echipe in grupe, iar la anu sa facem o figura si mai frumoasa. Hai Romania!

tbonee
tbonee  •  08 August 2014, 09:25

o victorie frumoasa, Mutu a facut cel mai bun meci de la revenirea in tara, se vede ca a fost un mare jucator, dar sa nu fie doar un foc de paie, vedem in play off, ar fi super sa intre in grupe si Astra si Petrolu sa joace si ei pe 4 fronturi, asa titlul 26 ar fi asigurat pentru Steaua......pt ca sa fim seriosi, Astra si Petrolu nu vor tine ritmul daca vor juca din 3 in 3 zile, mai ales Petrolu cu tinereii Mutu si Teixeira care au impreuna 90 de ani :)) oricum eu le doresc succes atat lor cat si astralilor, hai in grupe baietii!!!! cefura ma bucur ca au iesit, aia nu reprezinta Romania

adi_stelistul
adi_stelistul  •  08 August 2014, 09:01

Calificarea in grupe se decide intr-o luna. Titlul abia in primavara. Asa ca nu cred ca Petrolul exclude realizarea ambelor obiective. Daca ar fi vorba de doua obiective apropiate in timp as fi putut crede ca se concentreaza doar pe unul. Sau macar daca ar vorbi de primavara europeana, caz in care iarasi e posibil sa rateze intreg turul de campionat si sa compromita sansele la titlu. Asa insa sunt convins ca petrolistii urmaresc ambele obiective: grupele EL si titlul. Probabil si Cupa. Cred ca vor sa-si "adoarma" adversarii cu declaratiile acestea. :-)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează