INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA, JOI, 18:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Sfaturi importante pentru steliști! Un fost fotbalist român îl știe bine pe Fran Escriba și face un anunț îmbucurător: "Se vorbește mult despre asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 10:54

Gică Craioveanu îl cunoaște bine pe Fran Escriba și le dă câteva sfaturi steliștilor pentru meciul din această seară, de la ora 18:00, care va fi în direct la Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Fostul fotbalist român se bucură de faptul că Steaua va avea parte de o susținere importantă la partida de pe El Madrigal. 

"Se vorbește de 6.000, 10.000 de suporteri pentru Steaua. Sunt foarte mulți suporteri, mai ales într-o țară care nu e a noastră. Vor fi foarte mulți români, foarte mulți steliști. Dacă mă întrebai acum o lună, spuneam că Steaua nu are șanse. Dacă mă întrebi acum, are șanse mari să bată.

Vă aduceți aminte cum a jucat Villarreal pe Bernabeu, a fost o echipă solidă, cu personalitate, care s-a dus pe Bernabeu să facă posesie. Acum, Villarreal nu joacă foarte bine. Din ce am înțeles, s-ar putea să se fi rupt legătura dintre vestiar și bancă.

Nu joacă absolut deloc bine. Vor avea ghinionul de a nu-l avea pe Bruno, jucătorul cel mai important, deci joacă fără liderul echipei și de aici cred că Steaua are o șansă", a declarat Gheorghe Craioveanu la TV Digi.

...despre Fran Escriba: "L-am avut pe Fran (n.r. Fran Escriba) antrenor la Getafe, ca secund al lui Quique Sanchez Flores. Pregătea foarte bine meciul din postura de secund. Acum, ca principal, ne-a retrogradat, dar pare un alt tip.

Era vesel, acum e mai ursuz. Vrea să pună stăpânire pe tot, să comande în vestiar și în club. E imposibil, fiecare om trebuie să-și facă treaba lui. El vrea să fie peste tot și asta schimbă un pic atmosfera în club și mai ales în vestiar".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  08 Decembrie 2016, 14:36

fcsb da rar cate un gol in deplasare si astia viseaza sa invinga pe Villareal :)))) hai sa fim seriosi, probabil va fi un 2-0 pentru gazde. Mi-e greu sa cred ca fcsb da gol, iar daca o va face va fi din mila arbitrului pentru simulatorul andi pompa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează