INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARSENAL - ATLETICO 1-1

Simeone, ca un leu în cușcă: ”Trebuie să ai ouă să te aperi așa 80 de minute!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 09:33

Simeone a trăit ca un leu în cușcă pe Emirates, expediat de arbitru în tribună. ”Jucătorii mei sunt niște eroi, mă mândresc cu ei, au rezistat fantastic presiunii. Mi se va face pielea de găină la retur”.

Atletico a scăpat vie din asediul de la Londra, rezistând bombardamentului "tunarilor" lui Wenger aproape un meci întreg în inferioritate numerică! Și cu antrenorul eliminat repede pentru proteste.

"Trebuie să ai ouă să te aperi așa 80 de minute, cum am reușit noi! Jucătorii mei sunt niște eroi și mă mândresc cu ei, au rezistat fantastic presiunii puse de Arsenal. Mi se va face pielea de găină când mă gândesc la retur", a zis Simeone.

"Am supraviețuit și la Barcelona"

Antrenorul argentinian admite că nu a fost niciodată pesimist după "roșul" lui Vrsaljko: "Am pățit așa contra Barcelonei, după 30 de minute, și tot ne-am calificat. Știți cât de greu e să te aperi cu un om mai puțin atâta timp?

Arbitrii a condus meciul cu pulsul ridicat și m-a expediat foarte repede afară, dar e greu să comentez". Spaniolii se tem că "Cholo" va primit între două și trei meciuri de suspendare, ratând astfel finala de la Lyon. 

"Arsenal are talent, răbdare și ne-a atacat din toate părțile la Londra. Am făcut însă o muncă titanică să ne apărăm, un meci pentru istoria europeană a lui Atletico" Diego Simeone, antrenor Atletico

"Eliminarea lui Vrsaljko nu a fost un avantaj pentru noi. Am avut 22 de ocazii de gol și meritam victoria, dar s-au apărat foarte bine și au înscris la unica oportunitate" Arsene Wenger, manager Arsenal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
zumuruky
zumuruky  •  27 Aprilie 2018, 11:44

Tot asa de agramat o fi si Simeone ?

caminero
caminero  •  27 Aprilie 2018, 10:32

"Arbitrii a condus meciul cu pulsul ridicat și m-a expediat foarte repede afară" Dragi gazetari tolontaniști, NU mai folosiți Google Translate ca să traduceți declarațiile de după meci. Sau, măcar verificați dezacordurile "Arbitrii conduce"?!? Really, ma biatch?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează