INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 2-2

Slaven Bilici, antrenorul celor de la West Ham, nemulțumit după remiza, 2-2, cu Astra : "Este frustrant"

Foto: www.whufc.com/
Foto: www.whufc.com/

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 09:18

Astra a obţinut un rezultat important în Anglia, 2-2 cu West Ham, în prima manşă a turul III al preliminariilor Europa League.

Slaven Bilici, antrenorul celor de la West Ham, a vorbit despre meci şi este dezamăgit de rezultat.

"Este o seară frustrantă pentru noi. Scorul este unul prost pentru noi. Am jucat bine pînă în momentul în care am primit cartonaşul roşu. Pînă atunci aveam două goluri avans şi dominam meciul.

În primele 60 de minute am fost mai buni, dar meciul are 90 de minute şi trebuie să reacţionăm mai bine cînd rămînem în 10 oameni.

Pînă să înscrie acel gol superb, ei nu au avut nici o ocazie. După aceea a venit şi autogolul. Totul s-a schimbat după ce ei au marcat primul gol", a spus Bilici potrivit site-ului celor de la West Ham.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
cipinho79
cipinho79  •  31 Iulie 2015, 11:37

West Ham a fost cap de serie dar daca Astra ii elimina nu le prea coeficientul, asta a fost valabil doar pentru turul 3 preliminar. in play-off e fiecare cu coeficientul lui ;)

1164289570253547
Sima Sorin  •  31 Iulie 2015, 10:31

AM O INTREBARE WEST HAM A FOST CUMVA CAP DE SERIE? DACA DA SI II SCOATE ASTRA, GIURGIUVENII O SA PREIA COEFICIENTUL ENGLEZILOR SI VA FI CAP DE SERIE IN PLAY-OFF ? SAU NU O SA FIE, CAZ IN CARE O PATESC CA ACUM 4-5 ANI CAND UEFAMAFIOTII I-AU ARANJAT PE VASLUI, CARE DIN CAP DE SERIE AU CAZUT IN URNA OUTSIDERELOR SI AU PICAT CU INTER?

travka
travka  •  31 Iulie 2015, 10:30

adevaru ca ce gol a dat Boldrin ala sa i traiasca familia lui :))) astra chiar are sanse la calificare daca abordeaza corect meciul de la Giurgiu, si mai au playoff si poate intra in grupe iar ar fi foarte bine pt Romania, daca intra si Steaua in grupe ori UCL ori EL tot e bine sa avem 2 echipe din 4 in grupe, Botosani si Asa miuresh fiind eliminate categoric

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close