INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - AC MILAN, 27 IULIE,

Sorin Cârțu nu se sperie de AC Milan: "Nu va fi o diferență foarte mare între ei și Craiova"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 18:22

CSU Craiova va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu AC Milan, însă acest lucru nu-l sperie pe Sorin Cârțu, care spune că diferența dintre cele două echipe nu va fi foarte mare.

"Nu cred că va fi o diferență atât de mare între AC Milan și Craiova. În prima parte a sezonului, echipele pot fi egale datorită pregătirii sau lipsei ei. Italienii vor avea un turneu în China, va fi alt fus orar, va fi umiditate. Te consumă foarte mult aceste lucruri! Cred că va fi un duel echilibrat!", a declarat Sorin Cârțu la TV Dolce Sport.

Fostul antrenor al celor de la CSU Craiova spune că e trist pentru că meciul nu se va juca pe noul stadion ”Ion Oblemenco”.

"E o dezamăgire imensă că această partidă nu se va juca în Craiova. Era o ocazie unică. Și la Severin va fi stadionul plin. E o rețetă financiară bună. Ar fi o variantă să se joace și la București, dar nu știu dacă s-ar strânge la fel de mulți spectatori ca la Severin", a adăugat Cârțu.

CSU Craiova și AC Milan vor juca în prima manșă a turului 3 preliminar din Europa League pe 27 iulie, pe stadionul din Severin. Returul va fi pe 3 august, pe San Siro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Iulie 2017, 14:07

Binenteles ca Milan nu conteaza .Am ajuns sa citesc si asta.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  15 Iulie 2017, 12:45
Postat de pe 14 Iulie 2017, 19:51

Noi suntem OLTENIA U CRAIOVA / Echipa REGIUNII SUD-VEST/ In tara si-n lume INVINGEM / Prin spiritul OLTENESC !!!

voi invingeti prin "prazul" Oltenesc ! Diferenta nu va fi foarte mare, exact cum spune Cartu - va fi de 7, 8 goluri pentru Milan ( ce asta e diferenta mare ?? ) El s-a referit strict la faptul ca prazarii nu vor pierde cu scor de maidan aka 9-0 sau 12-1 ... dar la general o diferenta de 7 sau 8 goluri eu o vad realista :)

936901769693416
Predan Mihai  •  14 Iulie 2017, 20:18
Postat de steaua1986forever pe 14 Iulie 2017, 19:23

Gata, ii "eliminara"oltenii si pe necunoscutii astia de la AC Milan. Niste amatori nu ca profesionistii desavarsiti de la craiolguta. Pana la urma ce mare istorie are si AC Milan asta? Sunt ei infiintati de 2 ani direct in prima liga? Au ei sponsor politic? Niste amatori!

A visa, inca nu este interzis,dar sa fim sinceri,asta este ,,misiune imposibila,,7 !Oricum,intr-o seara de iulie,chiar si la Severin, un meci de fotbal(oficial) in compania Milanului,chiar nu trebuie ratat !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează