INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - ASTRA, JOI, 22:00, DOLCESPORT 1, GSP.RO

Spalletti știe totul despre Astra » Cum i-a caracterizat pe Șumudică și pe Alibec

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 20:37

Astra se deplasează joi pe Olimpico pentru meciul cu AS Roma din etapa a doua a grupelor Europa League, de la ora 22:00.

Luciano Spalletti, antrenorul Romei, a demonstrat la conferința de presă premergătoare partidei că știe totul despre Astra și despre Marius Șumudică.

"Astra este o echipă care a câștigat ultimele două meciuri. Există un anumit entuziasm și este o echipă cu o formă fizică și mentală foarte bună. Antrenorul lor are o carieră aparte. A schimbat de multe ori echipa și știe cum să se organizeze în orice situație.

Știe cum să schimbe sistemul. Joacă cu trei fundași pe spate și câteodată cu 4. Este un club care a câștigat campionatul în sezonul precedent și care are internaționali.

Alibec este un jucător interesant, nu a semnat încă pentru Steaua, dar se pare că o va face. Trece printr-o perioadă bună are o bună condiție fizică. Nu este numai un bun pasator, ci și un jucător de execuție".

Cum crede Spalletti că va juca Astra

Spalletti a vorbit despre tactica pe care crede că o va aborda Șumudică: "Cred că vor face un meci de așteptare. Vor încerca să exploateze șansele pe care le vor primi. Vom avea un meci periculos, pentru că ei nu ne vor lăsa spații prea mari și vor urca rapid în momentul în care vor recupera mingea. Roma e mai puternică decât Astra, dar asta trebuie pus și în practică".

  • Meciul dintre AS Roma și Astra se va juca joi, de la ora 22:00, în direct pe Dolcesport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro. Din Grupa E mai fac parte Austra Viena și Plzen.
  • Austriecii sunt lideri cu 3 puncte, urmați de Plzen și Roma, ambele cu câte un punct.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
balauru48
balauru48  •  29 Septembrie 2016, 15:17
Postat de valentinn10 pe 29 Septembrie 2016, 09:04

Ce sa comentezi despre un asa *** antrenor, un jaf ,pacat de echipa , o va nenorocii in curand daca nu pleaca.

S-a "nascut" un nou idiot pe gsp, valentin. Ma intreb cine-o fi "mama"...

valentinn10
valentinn10  •  29 Septembrie 2016, 09:04

Ce sa comentezi despre un asa *** antrenor, un jaf ,pacat de echipa , o va nenorocii in curand daca nu pleaca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează