INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, 27 IULIE

Spaniolii se tem de Dinamo: "E unul dintre cei mai dificili adversari, un «clasic» al României"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 23:34

Athletic Bilbao a picat în turul 3 preliminar din Europa League cu Dinamo, iar spaniolii recunosc că se tem de formația condusă de Cosmin Contra. Partida tur se va juca pe 27 iulie, pe Arena Națională, returul pe 3 august pe San Mames.

Formația bască se află în acest moment în cantonament în Elveția, iar sezonul de La Liga va începe la sfârșitul lui august. De asta se teme și antrenorul lui Bilbao, "Cuco" Ziganda, care spune că Dinamo e mai avansată în pregătire și asta poate reprezenta un atu pentru români.

"Am picat cu un «clasic» al fotbalului românesc, are un antrenor care cunoaște bine fotbalul spaniol, și ca jucător, și ca antrenor. Vom pregăti meciul cât mai bine posibil, cu o mentalitate optimistă.

Dinamo e mai avansată în pregătire și vom lua toate măsurile pentru a contracara acest lucru. Cunoaștem țara și terenul de joc. Athletic a jucat acolo finala Europa League din 2012. Rezultatul de atunci, 0-3, nu era cel dorit, dar avem amintiri plăcute pentru tot ceea ce a semnificat acel meci", a declarat noul antrenor al bascilor Cuco Ziganda.

"Vom întâlni unul dintre cei mai dificili adversari, dar vom începe să pregătim meciul, să urmărim clipuri video cu ei, ca să fim în cele mai bune condiţii la meci" Markel Susaeta, mijlocaș Bilbao

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
legoolas
legoolas  •  15 Iulie 2017, 21:57

Spaniolii nu se tem nici de nationala de fotbal a Romaniei, dar asta inseamna civilizatie, fair play, a nu lua in deradere competia (vezi Gigi Becali). Probabil ca Dinamo o sa fie eliminata, dar pana la urma au si eu tot 2 picioare. Cel mai important este ca nu au inceput campionatul si nu au meciuri oficiale, plus ca au un antrenor nou.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Iulie 2017, 13:18

Dinamo poate sa o invinga pe Athletic doar daca spionii iau la misto competitia. oricat de bine ar juca Dinamo...ibericii sunt vreo 3 clase fotbalistice peste. Bilbao a avut meciuri in care a dominat-o pe Barcelona. In orice caz un meci cu adevarat european pentru Dinamo.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  15 Iulie 2017, 12:53

aoleeuu!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează