INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL, JOI, 20:00, PROTV, DOLCESPORT, GSP.RO

Spaniolii se tem de Steaua înaintea partidei de joi: "E o echipă puternică, vom avea o partidă dificilă"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 18:50

Antrenorul lui Villarreal, Fran Escriba, a susținut într-o conferință de presă premergătoare partidei de joi din grupele Europa League că se teme de Steaua.

"Spre deosebire de Steaua care poate avea un traseu ușor spre titlul de campioană, lui Villarreal îi e mult mai greu în Spania. Să nu uităm că Steaua a fost la un pas să ajungă în finală în anii trecuți. Chiar dacă vom folosi jucători care au evoluat mai puțin în ultima vreme nu înseamnă că nu dorim să câștigăm.

Am văzut multe meciuri ale Stelei. Suntem conștienți că e o echipă puternică. Vom avea o partidă dificilă. Cel mai important e că ne-am recuperat jucătorii accidentați", a declarat Escriba.

"Ne punem speranțe mari în această competiție. Ar fi o mare mândrie pentru club să ajungem în fazele finale. Vrem să câștigăm 3 puncte, dar știu că nu va fi ușor"  Denis Cheryshev, mijlocaș (25 de ani)

Partida dintre Steaua și Villarreal se va juca joi, de la ora 20:00, în direct la Pro tv, Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro. Din grupa celor două mai fac parte Osmanlispor și FC Zurich.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Septembrie 2016, 21:04

Nu ii e frica nimanui de Steaua.Si aia stiu ce a facut Steaua in Ch League,cu M City, cu turcii, basca in campionat cu CFR , felul in care a *furat * meciul cu Voluntariul,au inregistrari etc. Sunt educati ,civilizati Guardiola a laudta Steaua si dupa ce le-a dat o caruta de goluri.

atentu
atentu  •  28 Septembrie 2016, 20:42
Postat de nefertem pe 28 Septembrie 2016, 20:20

Pai si ce sa declare, ca echipele romanesti sunt la nivelul diviziei C in Europa? Declaratie normala, prea ne-am obisnuit cu Becali

Declaratii de bun simt, ca si la Pep Guardiola, expresie a gradului de civilizatie. Numai la Steaua e un coordonator *** care-i sparge pe toti cu 72-0 !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  28 Septembrie 2016, 20:34
Postat de catalynn pe 28 Septembrie 2016, 20:07

Am mai auzit asta si de la Pep si am vazut ce-a urmat ... Sper sa nu ma adauge jiji o noua umilința la numele Stelei pe care se încăpățânează ca SRLul lui sa il poarte. De castigat nu cred ca se pune problema decat daca aia nu se prezintă la meci, dar macar sa fie un scor strâns ...

ce scor strans sa fie cand o echipa ca FC Voluntari isi da doua goluri exagerat de usor, 3/4 goluri vor primi si de la Villarreal

Vezi toate comentariile (12)
Comentează