INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - SLOVAN LIBEREC

Stadionul Astrei Giurgiu va fi plin la meciul de diseară cu Slovan Liberec » Cîte bilete s-au vîndut

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 10:24

Astra Giurgiu primeşte vizita celor de la Slovan Liberec într-un meci din turul trei al UEFA Europa League, astăzi, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.RO, partida fiind netelevizată.
Noua arenă din Giurgiu, "Marin Anastasovici", va găzdui în premieră un meci din cupele europene, iar pînă în acest moment, din cele 8.500 de locuri, s-au vîndut 5.000 de bilete.

"Doresc din tot sufletul ca stadionul să fie plin, dar asta rămîne de văzut. Cîştigi suporteri atunci cînd faci performanţă", a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Daniel Isăilă.

Antrenorul Astrei a mai spus că şansele la victorie în partida de diseară sînt egale şi se bazează cel mai mult pe ambiţia elevilor săi.

"Să joci într-o competiţie europeană nu poate să ne facă decît cinste, aşteptam cu nerăbdare acest meci şi vrem să dăm totul pentru victorie. Nu va fi uşor, şansele sînt egale 50-50 la sută, pentru că în astfel de jocuri totul e posibil. Mizez foarte tare pe această ambiţie a băieţilor de a face performanţă", a mai adăugat Isăilă.

Dispar fanii "pictaţi"
Giurgiuvenii vor inaugura astăzi o nouă peluză, construită în această vară. Această porţiune a stadionului " Marin Anastasovici" a devenit celebră după ce oficialii clubului au ales să instaleze acolo un panou imens pe care erau desenaţi suporteri ai Astrei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
miki23
miki23  •  31 Iulie 2014, 18:27

A platit MUCICULAE toata bulgaria sa vina la meci ca sa nu mai rada lumea de el :))))))))))))))))))

lenan
lenan  •  31 Iulie 2014, 17:00

nu stiam ca se deplaseaza atitia cehi pentru meciul asta... bravo lor...

rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  31 Iulie 2014, 14:46

cum sa faci tribunele alea la Giurgiu ?????????? mai bine le facea pe stadionul de atletism de pe kiseleff si le dona statului dar juca acolo cand nu erau competitii de atletism ____________ poate ROSSONERO este VIITORUL actual =RO ===S.S.- Student Sports (Sportul Studentesc) =====ONE - 1 - capitala =========RO

Vezi toate comentariile (33)
Comentează