INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ANDERLECHT - MANCHESTER UNITED 1-1

Stanciu, făcut praf de presa din Belgia: "Aproape că ne-a părut rău de el, antrenorul l-a salvat dintr-o situație jenantă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 09:24

Jurnaliștii belgieni l-au criticat pe "tricolor" și la meciul cu Manchester. "A fost invizibil", a notat Het Nieuwsblad, care l-a considerat cel mai slab de pe teren, alături de coechipierul Bruno.

Doar un român a fost titular joi, la Anderlecht. Nu Chipciu, cum se așteptau ziariștii belgieni, ci Stanciu. Care s-a mișcat mult, a cerut mingea, a încercat să lege jocul, dar pasele nu i-au ieșit, greșind deseori și întrerupând acțiunile alb-violeților.

Și, dacă Alin Stoica e tratat de Het Nieuwsblad ca "o fostă glorie a clubului", la fel ca Van Himst sau Scifo, cotidianul flamand are așteptări mari de la Stanciu și nu-l iartă când evoluția lui nu e la nivelul celui mai scump jucător transferat vreodată în ProLeague.

"Antrenorul l-a salvat din situația jenantă"

"Aproape că ne-a părut rău de Stanciu. A fost invizibil. De-abia a atins o minge bună", a comentat Het Nieuswblad, care i-a dat 4, cea mai mică notă. Iar Het Laatste Nieuws a concluzionat: "A fost salvat din această situație jenantă în minutul 65, când antrenorul Weiler l-a schimbat cu Hanni".

"Chipciu nu s-a simțit frustrat. Are un caracter frumos"

La sfârșit, antrenorul Weiler a fost întrebat de ce l-a ținut rezervă pe Chipciu, titular în mod obișnuit la Anderlecht. La fel, Hanni și Teodorczyk. Și dacă ei nu s-au simțit frustrați, lipsind din primul minut la un meci atât de important.

Tehnicianul a răspuns doar la a doua întrebare: "Absolut deloc. Toți trei au caractere frumoase. Văzând cum au primit vestea, nu-mi fac griji de atitudinea lor". Chipciu a intrat în minutul 58: "A cerut un penalty, dar nu i s-a dat. Corect", a scris Het Nieuwsblad. Nota 6.

"Prețul de transfer a fost prea mare în cazul lui Stanciu. Nu a făcut prea multe meciuri bune. Cred că ar trebui să stea pe bancă. Dar eu văd lucrurile din exterior. Antrenorul trebuie să decidă, lucrează zi de zi cu el" Jan Ceulemans, fost internațional belgian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
geo.b.
geo.b.  •  15 Aprilie 2017, 10:14
Postat de fangigi pe 14 Aprilie 2017, 18:18

Au si belgienii ageamii lor gata sa arunce cu banii pe geam! Probabil din toamna pleaca pe 2-3 milioane pe undeva prin spatiul ex-sovietic. Cu Chipciu cu tot.

Eu am spus inca de atunci de cand a plecat,ca se va inorce "imprumut" la steluta.Iar in urma atator tepe,incet incet ne va scade credibilitatea,iar cotele jucatorilor nostril nu va mai depasi pragul de mediocritate.Iar o vina importanta o are o parte a presei din Romania,cea care zi de zi ii "canta osanale" lui jiji.Aceasta presa ii ridica artificial cota jucatorului,laudandu-l zi de zi si punandu-l acolo unde numai ei il vad,dar unde nu ii este locul. Stanciu nu-I singurul.Ultimul caruia incepe sa i se ridice statuie,este Alibec si asta doar dupa ce a ajuns la steluta.Nu spun ca nu-I un jucator bun,dar sa-i spuna comentatorul "extraterestru" si alte metafore de te crucesti,este mult prea mult.Dar prin aceste laude I se ridica cota,iar dupa un eventual transfer.......TEAPA.

fangigi
fangigi  •  14 Aprilie 2017, 18:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Au si belgienii ageamii lor gata sa arunce cu banii pe geam! Probabil din toamna pleaca pe 2-3 milioane pe undeva prin spatiul ex-sovietic. Cu Chipciu cu tot.

gabiprossi
gabiprossi  •  14 Aprilie 2017, 18:09

Auzi bai moderatorule, de unde si pana unde cuvantul "***" reprezinta o insulta sau un limbaj vulgar??? Cuvântul *** nu este în dicționar, conform dexonline,ro, fiind o "adaptare" sau un "diminutiv de alint" pentru *** oier!?!?!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close