INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Steaua, coşmarul lui Sergey Rebrov: "Joacă un fotbal modern, îmi aduc aminte de meciul din 2006" » Ce spune despre meciul de mîine

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 17:25

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Sergey Rebrov, a vorbit despre meciul cu Steaua, care va fi mîine, de la ora 20:00, în direct la DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Tehnicianul ucrainean îşi aduce aminte de meciul din 2006 de la Kiev, cînd Steaua s-a impus la scor, 4-1.

"Ne-am pregătit pentru acest meci, am urmărit multe partide ale Stelei şi ştim cum să-i învingem. Suporterii ne vor susţine.

Ne aşteaptă un meci meci împotriva unei echipe româneşti de top. Faptul că domină campionatul României şi a avut un start reuşit în Europa League înseamnă foarte mult.

Steaua joacă un fotbal modern. Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestei echipe. În 2006 am pierdut în faţa Stelei la o diferenţă mare la Kiev", a spus Rebrov  pentru "Komanda" conform Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
solomon_i
solomon_i  •  01 Octombrie 2014, 19:43

La pomul laudat sa nu te duci cu sacul...!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Octombrie 2014, 19:07

deci, rebrov dovedeste ca nu a urmarit atent ce joaca steaua in acest moment ?..)

the_champions
the_champions  •  01 Octombrie 2014, 18:12

Un egal ar fi bun -.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează