INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Steaua în Top 10 momente ale Europa League » Cum s-au remarcat "roş-albaştrii" în primii 4 ani ai competiţiei

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2013 13:43

Steaua a participat la primele patru ediţii de Europa League, seria fiind întreruptă în acest sezon, cînd, după 5 ani de pauză, a obţinut calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Prezenţa "roş-albaştrilor" în a doua competiţie europeană nu a trecut însă neobservată. Site-ul bleacherreport.com îi plasează pe elevii lui Reghecampf pe locul 8 într-un Top 10 al celor mai tari momente ale competiţiei în ultimii 4 ani, de cînd s-a trecut la noul format.

Mai exact, steliştii au impresionat prin victoria obţinută cu Chelsea, 1-0, în sezonul trecut. "După ce au învins Ajax în «şaisprezecimi», românii au fost aproape să producă una dintre cele mai mari surprize ale Europa League. Steaua a cîştigat cu 1-0 la Bucureşti şi a fost foarte aproape de o calificare şoc, însă a fost învinsă la Londra, 1-3. Chiar dacă românii nu au cîştigat, jocul lor în cele două manşe a arătat că Europa League nu e o competiţie deloc uşoară", notează Bleacher Report.

Primele trei poziţii sînt ocupate de calificarea lui Fulham în finală, tributul fanilor lui Young Boys Berna pentru fanii lui Liverpool implicaţi în tragedia de la Hillsborough şi cele două goluri marcate de Radamel Falcao în finala de la Bucureşti, cîştigată de Atletico, 3-0 cu Bilbao.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  21 Septembrie 2013, 17:53

super steaua !!!!!!!!!!

porapora
porapora  •  21 Septembrie 2013, 12:56
Postat de travk pe 21 Septembrie 2013, 12:40

cum, si de dinamu si cefura nu au zis nimic? sau ca rrpompid e in liga a doua?? vai vai ce jurnalisti partinitori...hahahaha...ba sa fie clar...voi restu nu prea contati ma =)))

contati voi, la puscarie, cu mustata si bekali

malakian
malakian  •  21 Septembrie 2013, 12:46
Postat de alpha.dog pe 21 Septembrie 2013, 11:43

da,la ratati...iar terminati glorios grupa cu un punct eroic

Care grupa?!...aah, am si uitat, jucam in Champions League, pentru a 7-a oara in ultimii 20 de ani, cam de cand va pregatiti voi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează