INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - VILLARREAL 1-1

Steaua s-a transformat total în meciul cu Villarreal! Care au fost cei mai buni jucători de pe teren + statistica incredibilă a partidei

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 09:26

Steaua a făcut un meci mare pe teren propriu împotriva lui Villarreal, formație neînvinsă în campionatul Spaniei. Scorul final a fost 1-1.

Cu De Amorim, Muniru și Tamaș în zi de grație, Steaua chiar a dominat formația care în urmă cu o săptămână remiza cu Real Madrid. Primii doi au primit nota 8 în Gazeta Sporturilor, fiind cei mai buni oameni de pe teren.

Tamaș, Bruno Soriano și Borre au luat 7, fiind și ei printre cei mai buni de pe teren. Vedeta Pato a fost de departe cel mai slab om, primind doar 4.

În partea Stelei cele mai mici note le-au primit Golubovici, care n-a avut nici o realizare, dar și Toșca, fundașul central greșind grav la golul lui Borre din minutul 9.

caseta1

caseta1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
catalynn
catalynn  •  30 Septembrie 2016, 10:29

Rezultatul e bun, felcitari lui Reghe si băieților pt ca au știut sa profite, dar sa nu exageram, adevarul e ca spaniolii au jucat slab, altfel se termina rau de tot, mai ales cand ai un Tosca fundaș central sau un Nita in poarta care scoate niste mingi imposibile dar ia si goluri de începător ca ieri ...

satyricon
satyricon  •  30 Septembrie 2016, 20:56
Postat de observator_federal pe 30 Septembrie 2016, 15:14

Ca sa fim corecti, "Villareal s-a transformat total în meciul cu FCSB!". Se pare ca in teren doar 3 (trei) dintre titularii care au facut egal cu Real Madrid... Afirmaţia "FCSB chiar a dominat formația care în urmă cu o săptămână remiza cu Real Madrid" este, deci, incorectă. Bucurie mare pentru un egal decis de o greşeala flagrantă a portarului spaniol.

... si de o greseala flagranta a lui Tosca ... si de o greseala flagranta a arbitrului care nu a dat penalty la hent in careu. Si uite asa daca am elimina toate greselile flagrante Steaua putea bate cu 1-0, nu-i asa Alpine?!

observator_federal
observator_federal  •  30 Septembrie 2016, 15:29
Postat de tonyys pe 30 Septembrie 2016, 11:06

Steaua a dominat,mai ales in repriza a 2-a una dintre cele mai puternice echipe din lume - o echipa neinvinsa in cel mai puternic campionat din lume. De la meciul cu Chelsea n-a mai reusit o echipa romaneasca asa ceva.....west ham a jucat doar cu juniori si rezerve si oricum west ham nu e la nivelul lui Vilareal sau Chelsea.

Si uite aşa FCSB a ajuns în primele 4 echipe ale uneia dintre cele mai puternice grupe din Europa League, o competiţie dintre cele mai puternice din Europa si din lume. Glorie fără limite!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează