INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPELE EUROPENE

Steaua şi Astra au aflat adversarele din grupele Europa League » Se califică şi în primăvara europeană?

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 14:56

Steaua și Astra și-au aflat ieri adversarele din grupele Europa League, iar la prima vedere cele două formații românești pot spera la calificarea în primăvara europeană.

Astra a reușit o calificare senzațională în fața englezilor de la West Ham, după o victorie de răsunet pe Stadionul Olimpic din Londra (1-0/2-1 la general). În grupe, campioana României va întâlni Victoria Plzen, AS Roma și Austria Viena.

De cealaltă parte, Steaua a fost eliminată categoric de Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor, scor 0-6 la general, însă a avut ceva mai mult noroc la tragerea la sorți pentru grupele Europa League și va juca împotriva celor de la Villarreal, FC Zurich și Osmanlispor. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează