INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŞAISPREZECIMI

Steaua şi CFR au impresionat un fost jucător din Primera Division: "Au jucat la un nivel extraordinar în Europa"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 decembrie 2012 18:54

Parcursul Stelei şi al CFR-ului în actualul sezon al cupelor europene a fost remarcat şi în afara graniţelor României. Calificarea pentru al doilea an consecutiv în primăvara europeană a "roş-albaştrilor" şi cele 10 puncte strînse de ardeleni în Europa League l-au surprins pe fostul internaţional român, Gheorghe Craioveanu.

"A fost un an foarte bun pentru noi. Steaua a jucat la un nivel extraordinar. CFR a obţinut un punctaj istoric. Păcat că nu au continuat în Liga Campionilor", a spus Gheorghe Craioveanu la DigiSport 1.

Fostul atacant al lui Sociedad, Villareal şi Getafe crede în continuare în şansa CFR-ului şi a Stelei de a ajunge departe în Europa League: "Să ştii că Inter nu e un adversar extraordinar, nu mai e echipa de acum cîţiva ani. Şi Steluţa a avut un parcurs de excepţie. Reghecampf trebuie felicitat, a făcut o echipă frumoasă, spectaculoasă. A bucurat foarte multă lume în sezonul actual", a încheiat Gheorghe Craioveanu.

Steaua va evolua împotriva olandezilor de la Ajax, în timp ce ardelenii vor întîlni Inter Milano în "şaisprezecimile" Europa League. Turul va avea loc pe 14 februarie, în timp ce manşa secundă se va disputa pe 21 februarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 Ianuarie 2013, 23:50
Postat de ovidiu_3003 pe 25 Decembrie 2012, 19:32

Gica Craioveanu este unul din putinii romani adevarati care a reusit in Spania...

pe bat!:))))))

cfrclujole
cfrclujole  •  03 Ianuarie 2013, 23:50

sdgfdsfgds

cfrclujole
cfrclujole  •  30 Decembrie 2012, 02:13
Postat de madlol pe 27 Decembrie 2012, 22:25

Avand in vedere faptul ca Steaua a terminat pe primul loc in grupa (EL), iar CFR a terminat pe locul 3 in grupa (CL).. se poate spune ca grupele au fost echilibrate valoric (grupe similare). Spun asta pentru ca e foarte posibil ca Steaua sa fi scos locul 3 in grupa daca ar fi fost in locul CFR-ului si viceversa.

la tine inseamna grupe echilibrate locul pe care au terminat si nu echipele cu care au jucat???????? :)))))))))))) bun, m-am lamurit!:)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează