INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - ASTRA 4-0

Șumi, cu moralul la pământ după înfrângerea cu Roma: "Cine suntem noi de am ajuns aici? Nu mai pot gestiona situația"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 00:20

Marius Șumudică a vorbit despre diferența dintre Astra și AS Roma, după înfrângerea suferită de campioana României, 0-4 pe Stadio Olimpico, și consideră că Astra reprezintă o oglindă a situației în care se regăsește fotbalul românesc.

"Cred că cel mai prost salariu al lor este cât tot fondul de salarii al nostru. Trebuie să recunoaștem supremația acestei echipe. Îmi pare rău că n-a marcat Alibec când a scăpat, poate că un 4-1 nu era așa rău ca un 4-0.

Știam ce ne așteaptă, au valoare în duelurile 1-1. Noi cine suntem? Eu chiar mă intrebam când am pășit azi pe gazon cine suntem noi de am ajuns aici. Suntem oglinda a ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc în momentul de față", a spus Marius Șumudică la Dolce Sport.

Antrenorul Astrei susține că-i este tot mai greu să gestioneze situația de la echipă și că nu este la curent cu negocierile care se poartă între conducerea Astrei și oficialii Stelei pentru transferul lui Alibec. 

"Nu mai pot să gestionez foarte bine situația. Ar trebui să-i întrebați pe cei din conducerea clubului despre probleme, eu încerc să rezist și să-mi fac meseria.

Transferul e problema lui Alibec, nu știu ce se întâmplă între conducerea clubului și conducerea celor de la Steaua", a adăugat tehnicianul român.

Astra este pe ultimul loc în grupa E din Europa League, cu două înfrângeri după două meciuri, iar în partida următoare va întâlni în deplasare Victoria Plzen.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
andrei.f
andrei.f  •  30 Septembrie 2016, 13:28

Baragladina zice bine, dacă nu era arbitrul *** Colţescu, nu se ştie ce campioană era Astra !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  30 Septembrie 2016, 13:22
Postat de steaua1986forever pe 30 Septembrie 2016, 10:53

Cine sunteti voi? Niste blatisti care au luat cu japca campionatul anul trecut. O echipa cu patron securist si propaganda in presa. Cam atat

Astra a luat campionatul cu japca ? In meciul direct, a fost clar peste voi...si voi, stelistii, vorbiti de patroni securiesti ? Mai baiatule, ce fumezi, ca vad ca are efecte miraculoase....voi chiar ati pierdut simtul masurii....Jiji si *** sunt arestati pentru fraude econimice, si voi vorbiti de japca ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Septembrie 2016, 10:53

Cine sunteti voi? Niste blatisti care au luat cu japca campionatul anul trecut. O echipa cu patron securist si propaganda in presa. Cam atat

Vezi toate comentariile (17)
Comentează