INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - GENK 2-2 ÎN TURUL 16-IMILOR EUROPA LEAGUE

Șumudică divulgă ce s-a întâmplat la pauză în Astra - Genk: "I-am zis să mă respecte"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 22:10

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a comentat jocul cu Genk (2-2), a criticat arbitrajul și și-a felicitat jucătorii pentru cum au evoluat. 

"Este un rezultat injust. Cred că am avut penalty. Am înțeles că și golul lor a fost marcat dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Dar e penalty clar. Budescu este primul la minge și are prim-planul. 

La pauză m-am dus la arbitru și i-am zis să mă respecte, că muncesc și că trebuie să fie echidistant. După aceea mi-a zis și el că crede că a greșit și că putea să fie penalty. 

Eu zic că e penalty clar. Dacă un arbitru din Liga 1 nu dădea penalty la acea fază, primea 5 etape de suspendare.

Este greu să egalezi după ce ești condus de două ori, dar îmi felicit jucătorii. Am marcat după niște faze care au arătat că suntem printre echipele bune din România.

Acum, șansele sunt de 25-30%. E greu să ne calificăm. Trebuie să batem în retur. Genk a arătat că este o echipă bună. Belgienii au avut un ritm bun, au fost agresivi și au fost mereu primii la minge", a spus Șumudică la TV Sport ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
847153178690789
Ticu Troya  •  17 Februarie 2017, 09:12
Postat de corectu pe 17 Februarie 2017, 07:54

De ce Budescu,care avea prim-planul, nu s-a dus spre poarta ci s-a oprit brusc?

Si daca s-a oprit , trebuia sa se urce ala pe el ? Belgienii au fost avantajati tot meciul , daca l-ai vazut !

corectu
corectu  •  17 Februarie 2017, 08:44

Dar cand a primit gratuit un penalty la Viena,a cerut respect? S-a vazut ca Genk e o echipa modesta care are 3-4 individualitati si care te-a dominat o prima repriza.Golurile Astrei au fost marcate pe final de repriza sau meci.

corectu
corectu  •  17 Februarie 2017, 07:54

De ce Budescu,care avea prim-planul, nu s-a dus spre poarta ci s-a oprit brusc?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează