INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DECLARAȚII

Șumudică, în război deschis cu UEFA: "Era normal să se întâmple așa, credeți că acolo nu sunt astfel de lucruri?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 18:21

Marius Șumudică a continuat seria acuzelor către UEFA, fiind de părere că echipa sa a fost clar dezavantajată în meciul cu Genk de către arbitrul olandez care a oficiat partida. 

Tehnicianul Astrei a ridicat semne de întrebare și asupra tragerii la sorți de azi, unde echipele belgiene Genk și Gent au fost repartizate să joace una împotriva celeilalte.

"Era normal să pice aşa, Gent cu Genk, ca să elimine una dintre ele, pentru că deranjau. Credeţi că la UEFA nu se întâmplă lucruri de genul ăsta? Şi mai sunt echipe din aceeaşi ţară care au căzut între ele.

Trebuia să elimine una dintre ele, nu puteau să pice cu alte echipe ca să aibă şanse, cum de altfel a trebuit să elimine şi Astra", a spus Șumudică, potrivit Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  27 Februarie 2017, 10:40
Postat de Negoescu Ion Bebe pe 24 Februarie 2017, 23:08

Din pacate pt clovn nu sa jucat in liga l din tara ca la soul pe care-l face pe margine sigur se califica , si din pacate nu a fost arbitrat de nici un arbitru ronan sau nu a jucat cu viitoru ca iaras ar fi fost calificat . TREZESTETE clovnule !

Olimpiada paralimpica a trecut de multa vreme. Mai citeste si despre arbitrul olandez Serdar.

spinoza
spinoza  •  25 Februarie 2017, 08:56

Scuze de doi lei! Calificarea a fost pierduta la Giurgiu, dar e greu sa recunosti ca ai gresit. Mai bine dai vina pe altcineva. Shumudica este adevarat: o ai mica!

supereduardo10
supereduardo10  •  25 Februarie 2017, 03:04

Are dreptte sumi, nu cred c are importnta ca arbitru era din Olnda ci faptul ca ia furat pe fata Pt toti frustratii care il ironizeaza Sumudica este cel mai bun antrenor din prima liqa dar asa ecand abar nu ai de fotbal normal ti cu sportul :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează