INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - ASTRA, JOI, 22:05, DOLCE, PROTV, GSP

Șumudică s-a enervat de cum a aterizat în Belgia: "Este strigător la cer! Știți și voi ce înseamnă Benelux"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 11:35

Sosit în Belgia înaintea jucătorilor săi (vezi detalii), Marius Șumudică a criticat dur decizia UEFA de a delega un arbitru olandez, Serdar Gozubuyuk, la meciul cu Genk, din 16-imile Europa League.

"Este incredibil că avem un arbitru olandez. Probabil asta ne e valoarea, a fotbalului românesc. Jucăm contra belgienilor și știți și voi ce înseamnă Benelux.

După ce s-a întâmplat în tur cu Budescu, este strigător la cer să avem un arbitru olandez de 30 de ani! Mai ales că și antrenorul lor este olandez", a spus Șumudică la TV Digi Sport. 

I-A ACUZAT PE STELIȘTI DE COMPORTAMENT NESPORTIV

Olandezul, care este renumit pentru ușurința cu care acordă cartonașele galbene, a fost la centru în meciul Stelei din preliminariile Ligii Campionilor din 2014 cu Stromsgodset, încheiat 1-0 pentru formația roș-albastră.

Imediat după meci, arbitrul olandez s-a plâns de faptul că jucătorii Stelei au avut un comportament nesportiv și au încercat să simuleze pe toată durata partidei.

  • Genk - Astra se joacă joi, de la ora 22:05. Partida este în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, scorul a fost 2-2.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
blatistu49
blatistu49  •  22 Februarie 2017, 15:26

MECI SUSPCT ptr un nOU TRUCAJ la PARIURI cum au toatefacute de ASTRA la VIENA si PLZEN plus WEST HAM a jucat cu tineretulU19 U20 ASTRA in realitate e varza

blatistu49
blatistu49  •  22 Februarie 2017, 15:18

eorganele penale ar trebui sa l arsteze pe *** si pe ce i care practica TRUCAJE la PARIURI ce practica ASTRA *** cred ca au fost rezultate normale toamna

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  22 Februarie 2017, 15:14

totul e un circ regizat marca SUMIBET metode de pregatire ptr o nou surpriza la Pariuri cum au fost toamna la WEZST HAM PLZEN si AUSTRIA VIENA toate trucate la PARIURI

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close