INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Suporterii n-au abandonat FCSB » Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Viktoria Plzen

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 12:30

Suporterii steliști au achiziționat deja peste 10.000 de bilete pentru partida cu Plzen de joia viitoare, din grupele Europa League.

Interesul imens pe care manșa retur cu Sporting Lisabona a înregistrat-o se pare că se repetă, chiar dacă nu la același nivel. Oficialii vicecampioanei au decis acum două zile să scoată la vânzare online biletele pentru prima partidă din grupele Europa League, cu cehii de la Viktoria Plzen, iar interesul este unul crescut.

Surse din cadrul echipei au dezvăluit pentru Gazetă că în primele două zile de la scoaterea acestora la vânzare s-au cumpărat puțin peste 10.000 de bilete!

"Pentru primele ore de vânzare este o cifră foarte bună! Să nu uităm că la meciul cu Sporting s-au vândut online peste 35.000 de bilete, ceea ce a însemnat un record pentru un meci de fotbal desfășurat în România.

Niciodată nu s-a mai atins această cifră exclusiv pe vânzare online. Suntem convinși că și în perioada următoare suporterii vor accesa site-urile clubului și vor cumpăra bilete cu Plzen", spun cei din staff.

Cu câteva zile înaintea partidei de joi seară din Europa League, oficialii echipei roș-albastre vor anunța și programul caselor de bilete.

"Tragerea la sorţi ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare. Sperăm să avem evoluţii bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi. Obiectivul nostru este să mergem în primăvara europeană.

În Europa League cei care vor intra pe teren vor da totul ca să câștigăm, iar primul meci cu Plzen este cel mai important. Valoarea se arată doar pe teren", spune Dică.

Cât costă biletele pentru meciul cu Plzen

  • peluze - Inel 1 și 2: 20 lei
  • tribuna 1 - Inel 2: 35 lei
  • tribuna 2 - Inel 1 periferic: 35 lei
  • tribuna 2 Inel 1 central: 50 lei
  • VIP 3: 150 lei
  • VIP 1: 250 lei

1,80 este cota caselor de pariuri că Steaua va face în grupă mai mult de 9,5 puncte, iar pentru a realiza mai puțin de 9 puncte în cele șase meciuri europene cota este de 1,95

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (80)
rjka
rjka  •  09 Septembrie 2017, 23:37

asa sunt suporteri ***-ului suporteri de rezultat fani de fapt al ciobanasului din loja . STEAUA INSEAMNA CSA .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  09 Septembrie 2017, 22:23

vor vedea o noua umilinta a fcsb-ului joi ca si cu sporting

zizu
zizu  •  09 Septembrie 2017, 20:43
Postat de randoom_._ pe 09 Septembrie 2017, 16:44

ti-am spus,esti unul dintre cei mai rupti de realitate rinamovisti de pe gsp. cred ca este buna ciorba de la rin de te umilesti in asemenea hal. cand negoitza va plateste toate pseudo coregrafiile,cand statul va scuteste ilegal de 20 de milioane de euro,cand vine tot m.a.i.,peste badea numai sa ii fure stadionul voi fiind o rusine nationala si fiind eliminati inca din primul tur in europa,de pescari,cand va calificati o data la 5 ani in europa iar Steaua joaca an de an in europa si aduce cele mai multe puncte din europa pentru Romania,este furata de statul mafiot si de cei din Romania de nici nu iti vine sa crezi,atunci iti dai seama ca dinamo aka rusinea romaniei nu are cum sa scape de desfiintare. imposibil. adica atata hotie si rusine nu are cum sa se duca la infinit.

rusinea romaniei sunt aia care incaseaza mereu 5 si nu le pasa ,sunt fericiti ca aduc bani in buzunarul lui becali....ca ptr romania nu aduc nimic,niente,nada.....romania nu are nimic de castigat din asta! formatia asta e o rusine ptr fotbalul romanesc iar becali un cancer

Vezi toate comentariile (80)
Comentează