INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, 27 IULIE, 20:30, TVR, GSP.RO

Tactica secretă pentru Bilbao » Contra e acuzat de spanioli: "Vrea să fie ca Alaves! Îmbracă « blana mielului»"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 10:47

Dinamo și Athletic Bilbao se vor duela joi, 27 iulie, în turul III al preliminariilor Europa League.

Spaniolii de la Mundo Deportivo l-au analizat pe Cosmin Contra și i-au făcut o caracterizare acestuia, comparându-l cu fostul său antrenor de la Deportivo AlavesJose Manuel Esnal, cel care i-a dus pe spanioli în finala Cupei UEFA, în 2001, pierdută cu Liverpool, 4-5.

Spaniolii scriu că antrenorul român vrea să implementeze la Dinamo strategia de la Deportivo Alaves și să rămână modest.

"Acel Aleves, cu o abordare modestă, a surprins pe toată lumea, trecând de echipe mult mai bine cotate, precum Rosenborg, Kaiserlautern și Inter. Nimeni nu se aștepta la asta, dar s-a întâmplat.

Acum, Contra rememorează acele timpuri de glorie și îmbracă «blana mielului» înainte de meciul din Europa League, cu Bilbao, echipă pe care de bună voie o numește favorită.

Prestația bună oferită de Athletic Bilbao în meciul cu Club Burgge (n.r. 2-0), oferă o doză de liniște. Dar nu să nu uităm că Dinamo tocmai a jucat a doua etapă și este mult mai rodată. În plus, «leii» au mai jucat pe Arena Națională ca favoriți, în 2012 contra lui Atletico Madrid, și s-a întâmplat ce s-a întâmplat (n.r. Athletic Bilbao - Atletico Madrid 0-3 în finala Europa League)", scriu cei de la Mundo Deportivo.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  24 Iulie 2017, 12:05

Meciul este dificil. Echipa Bilbao va arata (in mare parte) ca o echipa de fotbal din Spania. Dinamo este nevoita sa arate mai mult decat in fotbalul romanesc. Cum? De unde? Meci greu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează