INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SUPERLATIVE

UEFA a anunţat Superlativele Europa League » Un stelist se află printre cîştigători după ce l-a depăşit pe Gerrard

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 15:06

UEFA a anunţat superlativele sezonului din toamnă al competiţiei, iar printre cîştigători se numără şi Claudiu Keşeru, deşi acesta nu se mai află în forma din toamnă, cînd marca la foc automat. 
Echipa sezonului: Dinamo Moscova
Fosta formaţie a lui Dan Petrescu a cîştigat toate cele 6 meciuri din grupele competiţiei, deşi puţini se aşteptau la un asemenea parcurs.

Cea mai spectaculoasă echipă: Borussia Monchengladbach
Nemţii au terminat peste Villarreal în grupa din Europa League, avînd 14 goluri marcate. Punînd la socoteală şi reuşitele din tururile preliminare, au punctat de 24 de ori, iar jumătate dintre acestea au venit din afara careului.

Golul sezonului: Erik Lamela
Deşi cel mai frumos gol din istoria competiţiei rămîne cel al lui Taison din 2012, dar "rabona" colegului lui Vlad Chiricheş contra lui Asteras Tripolis nu poate trecută cu vederea.

Porecla sezonului: Dudinho (Legia)
"Unii au început să mă strige Dudinho graţie tehnicii pe care o am, dar sînt slovac 100%, nu brazilian", a zis Ondrej Duda pentru site-ul UEFA. Puştiul de 19 ani a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Legiei în acest sezon.

Descoperirea sezonului: Andrej Kramarici (Rijeka)
A înscris de 3 ori în poarta lui Feyenoord, iar la cei 23 de ani a devenit o ţintă pentru multe cluburi importante ale Europei. A marcat de 5 ori în Europa League şi de alte 20 de ori în campionatul Croaţiei.

Golgheterul: Alan (Salzburg)
Anul trecut Soriano marcase de 8 ori, iar Salzburg a cîştigat grupa de Europa League cu 18 puncte. Acum a venit rîndul celuilalt atacant al austriecilor să iasă la rampă. Brazilianul Alan (25 de ani) a înscris şi el tot de 8 ori.

Cel mai rapid "hattrick": Claudiu Keşeru
Claudiu Keşeru a marcat în intervalul minutelor 61-72 de 3 ori în partida cu Aalborg, cîştigată de Steaua, scor 6-0. A stabilit astfel cel mai rapid hattrick din istoria competiţiei, peste cel al lui Gerrard în faţa lui Napoli, care a fost făcut în 13 minute.

Cea mai lună pauză a unui meci: 19 ore
Meciul dintre Estoril şi PSV din etapa a 5-a a fazei grupelor a fost întrerupt din cauza ploii torenţiale. Partida a fost reluată de la scorul de 3-2 a doua zi, iar scorul final a fost 3-3, după un gol al lui Wijnaldum în minutul 82.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 11:20
Postat de silviupaul_79 pe 14 Decembrie 2014, 20:40

la fel de prostii ca si tine....doar ca ei au jucat pe teren, iar tu te joci cu tastele pe internet....btw..Aalborg e campioana in Danemarca si nu a invins doar pe Steaua acasa...ci si pe Dinamo Kiev si pe Rio Ave......te rog sa-mi spui si mie daca esti amabil cand joaca dinamo a ta in cupa marbella...sa urmaresc competitia

mah, app, cum dracu sa te cheme silviu paul mah ? sunteti gemeni ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 11:19
Postat de para.para pe 14 Decembrie 2014, 21:30

Nu se putea daca nu era si un romanache de la turma, evident. Ce mai conteaza, je gsepeul a indobitocit deja 3-4 sute de bosketi romanesti care de maine o sa iubeasca turma.

..)) e bunicel mah, casheru aista, mai ales cu echipe slabe..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 11:18
Postat de silviupaul_79 pe 14 Decembrie 2014, 20:40

la fel de prostii ca si tine....doar ca ei au jucat pe teren, iar tu te joci cu tastele pe internet....btw..Aalborg e campioana in Danemarca si nu a invins doar pe Steaua acasa...ci si pe Dinamo Kiev si pe Rio Ave......te rog sa-mi spui si mie daca esti amabil cand joaca dinamo a ta in cupa marbella...sa urmaresc competitia

oh, scuze, alt ofticat.. esti nesemnificativ, nu te remarcasem ..)) 4-0 !, e bine, am doborat toate tintele vizibile..)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează