INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

UEFA a decis unde arbitrează Ovidiu Hațegan » Meci important pentru centralul român

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2016 14:26

UEFA a decis că Ovidiu Haţegan va conduce meciul Villarreal - Sparta Praga, din turul sferturilor de finală ale Ligii Europa, care se va disputa joi, de la ora 22:05. 

Centralul va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. La acest meci, arbitri adiţionali vor fi Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu, iar Radu Ghinguleac va fi arbitru de rezervă. 

Cei șase au ecuson FIFA și vor participa Campionatul European din Franţa. 

Hategan a condus în acest sezon mai multe meciuri din UEFA Champions League, pintre care meciul Dinamo Zagreb - Arsenal și Dinamo Kiev - Manchester City.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mal.
mal.  •  05 Aprilie 2016, 17:54

Chiar meci important... Uitați-va in program... Nu e nici un meci mai tare!!! Cele mai tari echipe... Cei mai tari arbitri..

1799119560315571
Aneta Rosca  •  05 Aprilie 2016, 17:25

Nu putem , din pacate, sa-l consideram continuatorul valorilor in arbitraj pe care i -am avut in lume( sa zicem ) gen, Rainea, Igna, Porumboiu. E ,, umflat" ( precum unii jucatori ) si tinut in brate de Colina. N -are valoare de campionate europene sau mondiale !

blatistu49
blatistu49  •  05 Aprilie 2016, 16:45

arestat hotul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close