INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE

UEFA a delegat o brigadă românească la un meci din grupele Europa League

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 11:36

Arbitrul Istvan Kovacs (32 de ani) din Carei a fost delegat de UEFA să conducă partida din grupele Europa League dintre Young Boys și Partizan de joi.

Acesta e primul meci din Grupa B a Europa League. Partida se va juca pe Stade de Suisse din Berna, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro. Din aceeași grupă mai fac parte Dinamo Kiev și Skenderbeu.

Alături de Istvan Kovacs la cele două linii vor fi Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene. Adiționalii vor fi Marius Avram și Horațiu Feșnic, iar arbitrul de rezervă va fi Alexandru Cerei.

De altfel, Istvan Kovacs se află într-o perioadă foarte bună a carierei lui, acesta fiind la centru și în meciul din urmă cu zece zile dintre Slovenia și Lituania, din preliminariile pentru Mondialul de anul viitor, scor 4-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează