INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARBITRI

UEFA a stabilit numele celor doi arbitri de la meciurile Stelei și Astrei din Europa League » Un ucrainean, respectiv un azer vor fi la centru

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 14:59

Steaua și Astra vor juca joi în a doua etapă a grupelor Europa League, iar UEFA a anunțat cine va arbitra meciurile lor.

Steaua, care va primi vizita celor de la Villarreal, va fi condusă de o brigadă din Ucraina, care îl va avea la centru pe Evgheni Aranovski. Acesta va fi ajutat de Oleksandr Voytyuk, Serhiy Bekker, Anatoliy Abdula și Anatolii Zhabchenko.

Aranovski, 40 de ani, face parte din categoria a 2-a de arbitri, iar în septembrie a arbitrat meciul Malta - Scoția 1-5, din preliminariile CM 2018.

Partida Steaua - Villarreal va avea loc joi, 29 septembrie, de la ora 20:00. Meciul va fi în direct pe ProTV și DolceSport și livETEXT pe GSP.RO.

Partida dintre AS Roma și Astra va fi condusă la centru de Aliar Aghayev, Azerbaidjan. Acesta va fi ajutat de Zeynal Zeynalov, Rza Mammadov, Orkhan Mammadov și Rahim Hasanov.

Aliar Aghayev, 29 de ani, este arbitru internațional din 2013, iar în septembrie a condus meciul amical Rusia - Ghana 1-0.

Partida AS Roma  - Astra va avea loc joi, 29 septembrie, de la ora 22:05. Meciul va fi în direct pe DolceSport și livETEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează