INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROSENBORG - STEAUA 0-1, 3-1 LA GENERAL

Un fost antrenor al Stelei analizează și trage concluzia: "Asta a fost cauza eșecului cu Rosenborg"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 10:41

Steaua a cîștigat în Norvegia, 1-0, dar Rosenborg s-a calificat în grupele Europa League după ce a cîștigat la București cu 3-0.

Mihai Stoichiță, fost antrenor la Steaua, a vorbit despre meciul roș-albaștrilor și despre motivul pentru care echipa nu a avut o prestație mai bună.

"Nu poți pune probleme cu doar două-trei atacuri periculoase. Nu te poți califica așa. Steaua a întîlnit o echipă bine organizată, dar lipsită de valori individuale.

Jucătorii Stelei nu au reușit să își depășească adversarii în duelurile unu la unu. Nu au putut să îi dribleze. Asta a fost cauza eșecului din acestă dublă manșă", a spus Stoichiță la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  28 August 2015, 15:19

sunt zvonuri cum ca hoarda de la fcsb nu s-au mai intors in tara ci s-a alaturat refugiatilor arabi spre Germania, satui de a fi *** la un puscarias mincinos :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  28 August 2015, 13:39

Fugi mai Stoichitoi pana la palat si pupa mana. Chiar s-a achimbat regulamentul si conteaza numarul de driblinguri si nu golurile?

911172995609353
Gica Matei  •  28 August 2015, 13:16

Si cand te gandesti ca *** interzice driblingurile... Normal ca jucatorii care stiu si pot sa dribleze pot face diferenta. Dar negustorul l-a vandut pe singurul jucator pe care mingea nu il impunge... L-a trimis pe Sanmartean sa ii dribleze pe arabi. Daca nu ai nici un jucator prieten cu mingea, nu poti sa speri sa te califici in Champions League. DOAR DACA TE NUMESTI BECALI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează