INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ZURICH, JOI, 20:00, PROTV, DOLCESPORT ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Un fost antrenor al Stelei le dă asigurări fanilor viecampioanei: "Nu vor juca precum Gaz Metan! Se cred fotbaliști"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 14:39

Mihai Stoichiță e convins că Steaua va juca mult mai bine în meciul cu Zurich decât a făcut-o cu Gaz Metan, asta și pentru că în față îi stă un adversar care se desface. 

"Vom vedea altceva în meciul cu Zurich. E o echipă de liga a doua. E important ca imagine să câştigăm împotriva acestei echipe.

Ei nu vor juca ca Gaz Metan. Ei se cred fotbalişti. Simt altfel o întâlnire cu Steaua", a spus Stoichiţă la Digi.

Steaua - Zurich este astăzi, de la 20:00, în direct la ProTV, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Fiecare echipă vine se aşează pe două rânduri, pe trei rânduri. Ar trebui să îşi dezvolte atacul poziţional şi răbdarea pentru a putea desface o echipă care stă în 40 de metri. Nu trebuie pressing de fiecare dată" - Mihai Stoichiță, fost antrenor la Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  20 Octombrie 2016, 15:59

Zurich ul poate nu are pe celebrulCRETU cu un bogat palmares autogoluri penaltiuri facute fara intentie pase servite si de gol la adversari poate Zurich ul nu are haaaaaaaaaaa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close