INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO 1-1

Un fost coleg de națională, atac la Contra: "N-am înțeles cum a gândit! După acea mutare, jocul lui Dinamo a scăzut!"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 23:56

Ciprian Marica, fost jucător la Dinamo, l-a criticat pe Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, după egalul cu Bilbao, 1-1, din prima manşă a turului III din preliminariile Europa League.

Fostul atacant a declarat că antrenorul dinamovist a greşit în minutul 66 când l-a scos pe Nemec şi l-a introdus pe Juan Albin, uruguayanul debutând în tricoul alb-roşu.

"Eu nu am inţeles schimbare lui Contra. Nu ştiu de ce l-a scos pe Nemec. Jocul echipei funcţiona, echipa era într-un moment bun. Nemec este un jucător masiv, care se putea lupta de la egal la egal cu adversarii. Din acel moment, jocul lui Dinamo a început să scadă puţin", a spus Marica la TVR 1.

Citeşte şi: Dinamo - Athletic Bilbao 1-1 » 3 concluzii după revenirea "câinilor" în Europa League: mutarea perfectă a lui Contra și doi jucători în cădere liberă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
calinescu_
calinescu_  •  28 Iulie 2017, 13:57

ALBIN ESTE CEL MAI SLAB JUCATOR DIN LOTUL LUI DINAMO ....!!!! DAR ESTE CEL MAI BINE PLATIT ....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CU EL ISI RUPE GATUL "GURITZA".....!!!!!! CUM SA I FACI ATATEA FAVORURI UNEI EPAVE .....???????

reddogsv
reddogsv  •  28 Iulie 2017, 13:36

Maricoane tu nu ai inteles de mic cu atat mai mult nu intelegi de cand ai trecut si pe la fcsb. Nemec s-a remarcat doar la faza golului anulat in rest a fost absent sau cizma. Trebuia schimbat mai devreme...

legoolas
legoolas  •  28 Iulie 2017, 13:30

Aveti rabdare, Albin nu e terminat. Nici Salamao nu e terminat ;)

Vezi toate comentariile (44)
Comentează