INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ACCIDENTARE

Unul dintre fotbaliștii de bază ai lui West Ham ar putea lipsi de la returul cu Astra

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 22:17

Enner Valencia a deschis scorul în meciul din prima manșă a turului trei preliminar din Europa League dintre West Ham și Astra, scor 2-2, însă poate rata returul.

Fotbalistul ecuadorian a fost schimbat în jocul cu giurgiuvenii după ce a suferit o accidentare la genunchiul și glezna dreaptă. Site-ul oficial al britanicilor a anunțat că vîrful de 25 de ani va fi consultat luni de un specialist la o clinică din Londra.

Presa engleză notează că Valencia poate absenta de pe teren nu mai puțin de 6 luni, în timp ce site-ul oficial al "ciocănarilor" scrie că în acest moment e prea devreme pentru a se pronunța cît va fi indisponibil fotbalistul.

8.000.000 €e suma de transfer a lui Valencia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10204048099626750
Laur-Marian Mertea  •  01 August 2015, 16:22

Să se ducă la Baba Tanţa sau la Gheorghe Becali pentru leacuri neobişnuite... Ah, am uitat, nu e ***, ăsta chiar e fotbalist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează