INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADMIRA - SLOVAN LIBEREC

Vă mai aduceți aminte de Rapid - PSG? Nocturna le-a jucat feste austriecilor în partida cu Slovan Liberec! A cedat de 3 ori și meciul a fost întrerupt mult timp

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 09:33

Partida dintre Admira Wacker și Slovan Liberec a oferit un moment inedit. Oaspeții s-au impus cu 2-1, însă meciul s-a jucat în mai multe reprize decât ar fi fost obișnuit.

În minutul 56, când scorul era 1-1, meciul a fost oprit 45 de minute după ce nocturna a căzut. Meciul s-a reluat după acest eveniment, însă problemele nu aveau să se termine.

Instalația de nocturnă a mai cedat în două rânduri, însă oficialii UEFA au fost îngăduitori și au așteptat reluarea meciului de fiecare dată.

Austriecii au deschis scorul în minutul 7 prin Knasmullner, însă Vuch a egalat 4 minute mai târziu. Același Vuch avea să aducă victoria lui Liberec în minutul 69.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  29 Iulie 2016, 12:26

are dl. Copos actiuni si acolo

nausea
nausea  •  29 Iulie 2016, 11:18

La meciul Rapidului penalul copos a comandat taiereaa curentului, sperand sa se rejoace meciul

para.para
para.para  •  29 Iulie 2016, 11:11

Asta inseamna sa te cheme Romania. La altii se poate, la noi nu. La Rapid - PSG nu stiau aia cum sa opreasca meciul mai repede, asta si cu marele ajutor dat de ai nostri care sunt invatati ca din orice sa se opreasca meciurile si in secunda 1 sa se dea 3-0 la masa verde.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close