INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - WEST HAM, AZI, 21:15, DIGI1, GSP.RO

Vedetele sunt OUT! Bilici nu se va baza pe Payet și Ayew în meciul cu Astra

Payet va lipsi din confruntarea cu Astra // Foto: AFP
Payet va lipsi din confruntarea cu Astra // Foto: AFP

Articol de - Publicat joi, 18 august 2016 00:00

Englezii nu se vor putea baza pe cei mai importanți doi jucători în meciul de astăzi: Dimitri Payet, lăsat la Londra, și Andre Ayew, accidentat în meciul cu Chelsea.

Londonezii au aterizat ieri în București și s-au cazat la Hotel Marriott. Din lotul deplasat de Slaven Bilici au lipsit însă cei mai valoroși jucători. Andre Ayew, 26 de ani, a fost transferat în această vară de la Swansea pentru 25 de milioane de euro.

El a fost introdus din primul minut în meciul de campionat cu Chelsea, pierdut cu 1-2, însă a părăsit terenul accidentat și a rămas în Anglia pentru a face o investigație amănunțită. La prima vedere a părut să sufere o leziune musculară.

Cea mai mare absență va fi însă cea a lui Dimitri Payet. Superstarul francez de 29 de ani a venit târziu la echipă, după ce a jucat finala Campionatului European alături de Franța. Acesta nu a fost titular în meciul cu Chelsea, însă a fost introdus pe parcurs.

El a fost lăsat acasă acum, cel mai probabil, pentru a se reface pentru duelul din Premier League cu Bournemouth, de duminică. În aceeași situație este și Sofiane Feghouli, care nu a venit la Giurgiu pentru a se reface după o lovitură.

Cel mai probabil, Bilici nu va folosi toți "greii" în partida din această seară, urmând să le dea șanse unor jucători tineri sau nou-veniților la echipă.

"Europa League înseamnă mult pentru noi, pentru fani și pentru mine. Vrem să ajungem în grupe și să câștigăm câte meciuri vom putea. Cred că avem un lot capabil să facă față atât în Europa, cât și în Premier League"
Slaven Bilici, antrenor West Ham

astra west ham

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  18 August 2016, 10:46

Haide Astra! Inca odata sa eliminam West Ham pt a avea 2 echipe in grupele EL

Vezi toate comentariile (1)
Comentează