INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - VASLUI 2-2

Veriga slabă din meciul cu Lazio: "Am jucat 10 la 10, Zmeu a ieşit total din joc"

Denis Zmeu (al doilea din stînga, rîndul de jos) a fost criticat de Porumboiu
Denis Zmeu (al doilea din stînga, rîndul de jos) a fost criticat de Porumboiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 11:02

Lăudaţi din toate părţile pentru jocul prestat împotriva italienilor de la Lazio, vasluienii au şi motive de nemulţumire.

Patronul Adrian Porumboiu şi-a felicitat jucătorii pentru rezultatul de aseară, dar a găsit veriga slabă a partidei de pe Stadio Olimpico. Denis Zmeu a fost criticat de finanţator, care a spus însă că nu are de gînd să-l penalizeze pe mijlocaşul defensiv moldovean pentru că a avut în faţă adversari de o clasă indiscutabilă.

AICI AI REZUMATUL VIDEO!

"Am avut şi noi o verigă slabă în meciul de ieri. După ce arbitrul l-a eliminat pe Zauri, a ieşit şi al nostru din joc, pînă cînd a fost schimbat. Mă refer la Zmeu, dar nu am ce să-i spun acum, a  avut în faţă o echipă adevărată, împinsă de la spate de suporteri", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.

Finanţatorul vasluian s-a plîns din nou de problemele din lot şi se teme de accidentări precum "dracul de tămîie". "Pe lîngă rezultat, cea mai bună parte a meciului de aseară a fost că nu s-a accidentat nimeni. Practic, sîntem într-o situaţie imposibilă: jucăm pe trei fronturi şi nu avem echipă nici măcar pentru unul".

Sînmărtean i-a impresionat pe italieni
După ce Ioan Becali a dezvăluit la GSPTV că italienii s-au interesat de transferul lui Lucian Sînmărtean, Adrian Porumboiu a confirmat că a discutat cu oficialii laziali, dar nu are de gînd să-i dea drumul mijlocaşului român.

"Am discutat, dar nu se pune problema să plece. Cînd au auzit ce vîrstă are au cam strîmbat din nas. A fost mai mult o discuţie de curtoazie, au fost impresionaţi de tehnicitatea lui. Credeţi că îmi permit eu să mai renunţ acum la jucători, cînd abia reuşim să ne facem lotul de la o etapă la alta?!"

Lazio - Vaslui s-a terminat 2-2, golurile moldovenilor fiind marcate de Wesley. Pentru capitolini au marcat Cisse şi Sculli. Citeşte cronica partidei: Olimpicii din Roma

Clasament:

1. Sporting Lisabona 1m 3p
2. FC Vaslui 1m 1p
3. Lazio Roma 1m 1p
4. FC Zurich 1m 0p

Meciurile următoare:
29 septembrie
FC Vaslui - FC Zurich
Sporting Lisabona - Lazio Roma

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
haxor
haxor  •  18 Septembrie 2011, 14:42

ma distrez ca pe aici cei mai inflacarati sunt astia care fac meciuri de doi bani in Europa, ori care nici macar nu sunt prezenti. Asta denota nivelul de frustrare si de oftica a unora ce privesc la tv meciurile europene reusite de echipele ce joaca ceva si nu pacalesc fotbalul prin aranjamente si blaturi! Bravo moldovenilor, sincer felicitari FC Vaslui! :-)

haxor
haxor  •  18 Septembrie 2011, 14:34
Postat de tonimirea pe 16 Septembrie 2011, 11:55

Da asa este au jucat in 10 ca al 11-lea era singurul moldovean din"moldovenii" lui Hizo.Restul erau straini diversi rataciti prin campionatul romanesc sau veniti sa f- ceva moldovence.

nu stiu de ce dinamovistii dau replici de retarzi peste tot!? :-))

dodesteanu
dodesteanu  •  16 Septembrie 2011, 12:59

da sorynelo,insa vasluiul a jucat cu lazio nu cu basel si cu o groaza de fundasi improvizati....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează