INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRANSFER

Veste excelentă pentru Astra! Genk și-a vândut vedeta la campioana Angliei pe o sumă colosală

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 09:51

Genk a lansat superstaruri de zeci de milioane de euro, precum Courtouis, De Bruyne sau Benteke, a impresionat în grupele EL, dar e mediocră în campionat.

Închizătorul nigerian Ndidi, și el tot un tânăr de 19 ani, a intrat și el în atenția greilor de la Bayern, Leicester și Newcastle. "Vulpile" au câștigat lupta și l-au convins pe acesta să semneze.

SkySports anunță că Leicester va plăti 15 milioane de euro pentru Ndidi, care a jucat doar doi ani la Genk. Fotbalistul se va despărți în ianuarie de belgieni.

Manșa tur a partidei Astra - Genk este pe 16 februarie, returul pe 23 februarie 2017.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Decembrie 2016, 12:28

vestea e rea..ca nu se impiedicau in tanarul asta..dar de banii aia belgienii pot sa aduca 2-3 jucatori care sa fac diferente

kyil
kyil  •  16 Decembrie 2016, 12:19

waw ce veste de prima pagina? ndidi :) ma gandeam ca bailey , nu ma astteptam la ndidi sa plece pe o suma asa mare ... si cand te gandesti ca stanciu e cel mai scump jucator cumparat de o echipa din belgia si asti avand pe 10-15 milioane si ca voi vreti ca astra sa treaca de genk..... genk totusi si-a castigat grupa...

ray51
ray51  •  16 Decembrie 2016, 11:08

Sa fie sanatos! N-ai cum sa te impotmolesti de un tanar de 19 ani. De echipa Genk, da, e posibil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close