INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSAR

Vești proaste pentru Genk înaintea "dublei" cu Astra: a rămas fără cel mai bun marcator

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2016 14:35

Genk a rămas fără cel mai bun marcator al său din acest sezon, după ce Nikolaos Karelis s-a accidentat în meciul de aseară cu Gent, încheiat 2-0. 

Conform La Derniere Heure, vârful grec a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior de la genunchiul drept, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Acesta va sta departe de gazon aproximativ opt luni, anunță sursa citată. 

În meciul de marți cu Gent, atacantul de 24 de ani a marcat al doilea gol al echipei sale, în minutul 26, din penalty, suferind accidentarea în startul reprizei secunde. 

În dubla manșă cu Astra din februarie, Genk nu se va putea baza nici pe mijlocașul Wilfred Ndidi, care a fost achiziționat de campioana Angliei, Leicester. 

După ce recent Genk a rămas fără antrenor, conducerea belgienilor a decis să îl numească pe Albert Stuivenberg pe banca echipei.

Olandezul Stuivenberg, 46 de ani, este fostul secund al lui Louis Van Gaal, în 2014, când acesta a antrenat-o pe Manchester United, potrivit presei din Belgia.

9goluri a reușit Karelis pentru Genk în acest sezon, șapte în campionat și două în grupele Europa League. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează