INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - STEAUA, JOI, 20:00, DIGISPORT, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Victor Ponta, suporterul Stelei la meciul de joi cu Dinamo Kiev » Va urmări partida alături de omologii din Ucraina şi Moldova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 19:23

Premierul Victor Ponta va merge mîine într-o vizită în Ucraina, se va opri pe traseu, cu aeronava oficială, la Chişinău pentru a-l lua la bord pe premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, iar la finalul vizitei va asista cu acesta şi cu omologul ucrainean la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua. 

"Aeronava, în drum spre Ucraina, va face o escală scurtă la Chişinău pentru a-l prelua pe Iurie Leancă. Premierul Republicii Moldova va participa alături de premierul Victor Ponta la discuţiile cu omologul lor ucrainean, Arseni Iaşeniuk.

Seara, la finalul vizitei de lucru, cei trei premieri vor asista împreună la partida de fotbal Dinamo Kiev- Steaua, meci contînd pentru Grupa J a Ligii Europa", au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Dinamo Kiev - Steaua e joi, de la ora 20:00, în direct la DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 02:20
Postat de solomon_i pe 01 Octombrie 2014, 20:11

Sigur...la placinte inainte...!

..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 02:19
Postat de cornelisse pe 02 Octombrie 2014, 16:29

Articolul asta e "sponsorizat" de PSD. Cine il citeste trebuie sa inteleaga mesajul ca Ponta e un mare stelist si un mare roman. Mai mult, e bun prieten cu moldovenii de dincolo. Adica, baieti, votati-l ca-i mai minunat decat orice exista sub soare! Ba, Ponta, sloganul tau e "Mandru ca sunt roman." Sa stii ca eu ca roman nu-s deloc mandru ca tu esti roman. Eu, din munca pe bani putini, platesc traiul tau indestulat, figurantule! Daca eu eram pe sfert incompetent ca tine, nu ma angaja nimeni. Dar tu... esti sus. Du-te si vezi meciul, dar du-te si la naiba ca m-am saturat sa-ti vad mecla peste tot. Cersetorule de voturi! Ia-ti reclama in Formula AS si prosteste-i pe pens

chiar asa si e.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 02:19

mda. ce dovada mai vreti ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează