INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - VIITORUL 1-0

Victoria cu Viitorul le dă încredere: "Mergem la Genk să ne calificăm"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 22:28

Dani Coman, președintele Astrei, s-a arătat foarte optimist în privința calificării din "șaisprezecimile" Europa League în fața lui Genk, de joi. În tur, la Giurgiu, scorul a fost 2-2.

"Merită felicitați jucătorii pentru această victorie (n.r. cu Viitorul, scor 1-0). Avem echipă bună. Am încredere că vom face un meci bun la Genk. Mergem să ne calificăm.

Noi întotdeauna am jucat mai bine în deplasare, ne-am mobilizat întotdeauna mai bine. Avem șanse la calificare. Preparatorul fizic merită felicitat pentru că jucătorii noștri au alergat foarte mult astăzi", a declarat Coman.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  20 Februarie 2017, 09:43

S-a *** si Coman asta. Sa ma explic: "Merită felicitați jucătorii pentru această victorie" si "Preparatorul fizic merită felicitat...". Nici o vorba despre tactica si strategia antrenorului. Sa-i tii in corzi pe viitoristi, nu-i putin lucru. Pacat ca Sumi e un sufletist, altfel clubul ASTRA ar merita o lectie aspra!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează